Η μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη


Την Κυριακή (15/11) θα αναχωρήσει για τη Μελβούρνη ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Kick boxing θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 23χρονο Ρώσο Πρωταθλητή (με αραβική υπηκοότητα) Ντζαμπάρ Ασκέροφ...



...Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης War of the Worlds. Ο Ασκέροφ, με το προσωνύμιο "Genghis Khan", έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε αγώνες Κ-1 ενώ έφθασε και μέχρι τα ημιτελικά του Contender Asia και αναμένεται ένας αγώνας φωτιά, μιας και οι δύο αθλητές έχουν επιθετικό και θεαματικό στυλ.

Μαζί με τον Iron Mike θα ταξιδέψουν ο Βαγγέλης Αποστόλου (βοηθός του προπονητή Γιώργου Μάλλιου), ο γυμναστής του Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, η manager του Τόνια Φουσέκη και μερικοί από τους πιστούς του fans.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν σχεδόν εξαντληθεί και η ομογένεια, για μία ακόμη φορά, αναμένει την άφιξη του Έλληνα Πρωταθλητή με ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...