«Αυτοκτόνησε» η Γιουβέντους





Τάσεις αυτοκτονίας επέδειξε στον χθεσινό  εντός έδρας αγώνα της με την Νάπολι, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0… κατάφεραν να χάσουν το, βέβαιο μέχρι τότε, τρίποντο μέσα από τα χέρια τους.

Κι αυτό γιατί οι παρτενοπέι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρεκ Χάμσικ, κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, επικρατώντας τελικά με 3-2.

Η ομάδα του Φεράρα προηγήθηκε στο 35’ με τον Τρεζεγκέ, ενώ στο 54’ ο Τζοβίνκο έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που... καθησύχασε τους Τορινέζους, οι οποίοι πίστεψαν ότι είχαν «καθαρίσει» τη νίκη.

Εντούτοις λογάριαζαν χωρίς τον… Χάμσικ. Ο 22χρονος Σλοβάκος επιθετικός των Γενοβέζων στο 59’ μείωσε αρχικά σε 2-1, και συνεπικουρούμενος από τον Ντάτολο που ισοφάρισε 64', κατάφερε να ολοκληρώσει τη μέγαλη ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 81'. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμαούρι αποβλήθηκε στο 93'.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Γκριγκέρα, Φάμπιο Καναβάρο, Κιελίνι, Γκρόσο, Φελίπε Μέλο, Κρίστιαν Πόουλσεν (77' Αμάουρι), Καμορανέσι (31' Τιάγκο), Ντιέγκο, Τζοβίνκο (85' Ντε Τσέλιε), Τρεζεγκέ.

Νάπολι: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο (58' Ντάτολο), Πάολο Καναβάρο, Κοντίνι, Μάτζο, Γκαργκάνο, Τσιγκαρίνι, Αρόνικα, Χάμσικ, Λαβέτσι (87' Πατζιέντζα), Ντένις (69' Κουαλιαρέλα).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Γιουβέντους - Νάπολι 2-3 (35' Τρεζεγκέ, 54' Τζοβίνκο / 59' και 81' Χάμσικ, 64' Ντάτολο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...