ΑΕΚ: Απείλησαν με αποχή οι παίκτες της ΑΕΚ!





Η τραγική οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ έχει φέρει τους  ποδοσφαιριστές της Ένωσης στα όριά τους. Οι αθλητές είδαν για ακόμη μία φορά τις δεσμεύσεις της διοίκησης να μην γίνονται πράξη.

Ο Νίκος Θανόπουλος, ως γνωστόν, είχε επισκεφθεί στο ξενοδοχείο τους παίκτες της Ένωσης ανήμερα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας τους να κάνουν λίγη υπομονή.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παράλληλα τους υποσχέθηκε ότι τη Δευτέρα, δηλαδή σήμερα, θα έβλεπαν  το χρώμα του χρήματος. Αλλά, φευ!

Οι παίκτες της ΑΕΚ, βλέποντας ότι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί παραμένουν άδειοι, είχαν πολύωρη κουβέντα πριν από την σημερινή προπόνηση, όπου συζήτησαν για το πώς θα πρέπει να κινηθούν για να ανατραπεί η διαμορφωθείσα κατάσταση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην συζήτηση των παικτών τέθηκε και θέμα αποχής από το ξενοδοχείο πριν από τον αγώνα με την Έβερτον, ωστόσο όλοι διαπίστωσαν πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

Τον ρόλο του «πυροσβέστη» ανέλαβε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος αφού άκουσε πρώτα με προσοχή τον Παντελή Καφέ να εκφράζει τα παράπονα όλων των παικτών και τη σκέψη να μην πάνε στο ξενοδοχείο, τους είπε:

«Έχετε απόλυτο δίκιο. Έχετε κάνει υπομονή και αυτό το εκτιμούμε. Όπως ξέρετε όλοι η ΑΕΚ είναι σε μεταβατική περίοδο. Είναι να αλλάξει ιδιοκτησία η ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Αυτό που σας ζητάω είναι να κάνετε λίγη υπομονή. Σας ζητάω να πάτε στο ξενοδοχείο, για να μη δείξουμε προς τα έξω μία εικόνα που δεν είναι καλή για την ΑΕΚ. Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε μου».

Την σκυτάλη πήρε αμέσως μετά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ζήτησε κι αυτός με την σειρά του στους παίκτες του να κάνουν υπομονή: «Έχετε δίκιο. Το ξέρω. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Κανείς δεν έχει χάσει τα λεφτά του από την ΑΕΚ».

Οι παίκτες τελικά πείστηκαν να μην κάνουν πράξη τις απειλές τους, περί μη εμφάνισής τους στο ξενοδοχείο πριν από τον αγώνα με την Έβερτον.

Εντούτοις, η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και εάν δεν τους καταβληθεί τουλάχιστον ένα μέρος των οφειλών μέχρι την Παρασκευή, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξει νέος κύκλος αντιδράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...