Στο νοσοκομείο Ελπίς τα ομαδικά όργια

Στο νοσοκομείο Ελπίς τα ομαδικά όργια Σιγά σιγά συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ για τα όργια σε νοσοκομείο. Σε ποιο νοσοκομείο γίνονταν τα όργια και πώς επιχειρείται συγκάλυψη του σκανδάλου;
Διάφορες φήμες κυκλοφορούν για το όνομα του νοσοκομείου και του γιατρού που οργάνωνε τα όργια. Όπως δηλώσαμε εξ αρχής, δεν θα δημοσιεύσουμε τα ονόματα γιατί σεβόμαστε την ιδιωτική ζωή των εμπλεκομένων και έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Όμως τις τελευταίες μέρες γίνεται μια προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου που είναι ανησυχητική.
Το θέμα είναι σημαντικό όχι για τη ροζ πλευρά του, αλλά για το γεγονός οτι γιατροί και νοσοκόμες έκαναν έρωτα εν ώρα εργασίας σε δωμάτιο ξεκούρασης εφημεριών για γιατρούς. Δίπλα σε ασθενείς και ιατρικό προσωπικό, μια ομάδα έβγαζε τα μάτια της. Πραγματική ξεφτίλα για το σύστημα υγείας που δεν πρέπει να κουκουλωθεί. Το ανησυχητικό είναι οτι στις καταθέσεις τους όλοι οι εμπλεκόμενοι, εκτός από δυο γυναίκες, βγάζουν λάδι τον ουρολόγο. Λένε δηλαδή οτι η βιντεοσκόπηση των οργίων συνέβαινε εν γνώση όλων, αλλά κανείς δεν περίμενε να δει τα βίντεο στο internet. Ο ίδιος ο ουρολόγος λέει οτι δεν τα ανέβασε αυτός στο διαδίκτυο, αλλά του τα κλέψανε. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα για να βρει ποιος τα ανέβασε. Με λίγα λόγια, πάνε να την βγάλουν καθαρή οι συμμετέχοντες.
Οι μόνες που κατηγορούν τον ουρολόγο είναι η Μαρία η ακτινολόγος και άλλη μια γιατρός. Η Μαρία πήγε στον εισαγγελέα και έκανε μήνυση στον ουρολόγο, του οποίου το επώνυμο αρχίζει από Α, για παράνομη δημοσιοποίηση ερωτικών συνευρέσεων. Τους είχε ειδοποιήσει για το βίντεο με όργια στο νοσοκομείο, αλλά όχι για την ανάρτηση στο διαδίκτυο. Η μήνυση διαβιβάστηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Για το όνομα του νοσοκομείου των οργίων, δημιουργήθηκε ντόρος από φήμες οτι πρόκειται για το Λαϊκό νοσοκομείο. Άλλες πληροφορίες όμως λένε οτι αυτό δεν είναι αλήθεια. Το ονόμα του νοσοκομείου αντικατοπτρίζει μάλλον τι αναζητά ο ουρολόγος αυτές τις μέρες βλέποντας την καριέρα του να δοκιμάζεται. Ζητείται… Ελπίς. Στους Αμπελόκηπους. Αναμένουμε την τιμωρία των επίορκων γιατρών.
Διαβάστε τι όργια γίνονταν στο νοσοκομείο, τι προκάλεσε αναστάτωση στο Λαϊκό νοσοκομείο και δείτε αποσπάσματα από το βίντεο με τα όργια στο νοσοκομείο.
http://www.fimes.gr/2009/11/elpis-nosokomeio-orgia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...