Ροναλντίνιο - Μάκης στο Περιστέρι




Στη σάμπα και στη ρούμπα το έριξε χθες ο Ροναλντίνιο, ο οποίος από την Κυριακή βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο άσσος της Μίλαν ναύλωσε ιδιωτικό αεροπλάνο, πληρώνοντας περισσότερο από 60.000 ευρώ, αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Λάτσιο, προκειμένου να συναντήσει στην Αθήνα τον μάνατζέρ του.


Μετά τις συζητήσεις και τις συμφωνίες αποφάσισε να το ρίξει έξω, επιλέγοντας την πλατεία Μπουρναζίου και το "enzzo de cuba" με την ελπίδα -ίσως- να δει και κανέναν συμπατριώτη του.


 
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον Ροναλντίνιο,
τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Νικηφόρο

Στις φωτογραφίες, βέβαια, μόνο με συμπατριώτες δεν είναι ο Ροναλντίνιο. Εκτός από τον Αντώνη Ρέμο, που έχει αναλάβει την ξενάγηση του Ροναλντίνιο στο Athens by night, «έπεσε πάνω» και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που μόλις είχε τελειώσει την εκπομπή του στο ALTER.

Στην παρέα προστέθηκε και ο Νίκος Βέρτης, που απέφυγε τις φωτογραφίες, αλλά διασκέδασε κι εκείνος μέχρι το πρωί. Είδηση από την συνάντηση δεν υπάρχει -μόνο η διάψευση ότι ο Ροναλντίνιο  πάει στον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...