Θλάση α' βαθμού ο Γιούρκας


Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού και ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού υπολογίζεται στις 7 - 10 ημέρες...

Από ΄κει και πέρα, στην προπόνηση της Τρίτης (10/11) για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, δεν συμμετείχε ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αύριο θα επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Στέργος Μαρίνος.

Ο Χενκ Τεν Κάτε εφίρμοσε το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς Έλληνες διεθνείς με την Εθνική Ανδρών, το Γιώργο Μαχλελή (Εθνική Νέων) και τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο και Μπιάρσμιρ (υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες) πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (10/11) η προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ολοκληρώθηκε με δίτερμα, ενώ ενδιάμεσα πραγματοποιήθηκαν και ασκήσεις με πάσες. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φέτσης και Κουσίδης, καθώς και ο υπό δοκιμή με την Golden Team, Κορεάτης ποδοσφαιριστής, Κονγκ.

Πετάει για Ισπανία ο Αντωνίου

Το αεροπλάνο με προοροσμό την Ισπανία θα πάρει την Τετάρτη ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Φάνης Βουτσαράς. Οι δύο άνδρες θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν με συλλόγους της Πριμέρα Ντιβιζιόν σε θέματα υποδομών και οργάνωσης.
balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...