Το σενάριο Ράγεβατς και το άγαλμα σε Τεν Κάτε!!!


Δημοσιεύματα που υμνούν αλλά και αντικαθιστούν τον Χενκ Τεν Κάτε εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης. Από την μια στην Γκάνα μιλούν για την αντικατάσταση του Ολλανδού τεχνικού από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς και από...



...την άλλη στην πατρίδα του Τεν Κάτε οι ιθύνοντες του Αγιαξ... τον ευγνωμονούν για τα χρήματα που έφερε στα ταμεία του "Αίαντα".

Ο Ράγεβατς αντι-Τεν Κάτε!!!

Από τη Γκάνα και την ιστοασελίδα "www.modernghana.com" εμφανίστηκε το πρώτο και άκρως εξωπραγματικό σενάριο την παρούσα φάση. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη συμφωνία με τον προπονητή της Εθνικής Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, ο Σέρβος προπονητής ενδέχεται να γυρίσει την πλάτη στους Γκανέζους και να μην οδηγήσει την εθνική τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς δείχνει να προτιμάει την λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με "ελληνικές πηγές" (όπως αναφέρει το άρθρο) ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει μισθό 400.000 ευρώ στον 56χρονο προπονητή, ποσό που μπορεί να τον δελεάσει άμεσα.

Το δεδεομένο σύμφωνα με τους Γκανέζους, είναι πως αντιπροσωπεία του "τριφυλλιού" θα εγκατασταθεί τον Ιανουάριο στην Ανγκόλα, όπου θα διεξαχθεί το Κόπα Αφρικα, προκειμένου να παρακολουθήσει τα ματς της Γκάνας και να βγάλει ασφαλέστερο συμπέρασμα για τις ικανότητες του Μίλοβαν Ράγεβατς.

Το άρθρο ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα πως ο Παναθηναϊκός αναζητά προπονητή που θα τον επαναφέρει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο στοχεύει να διακριθεί την νέα χρονιά

Το "άγαλμα" σε Τεν Κάτε

Σε αντίθεση με το προηγούμενο άρθρο και με δεδομένο ότι την παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Χενκ Τεν Κάτε, οι συμπατριώτες του δίνουν μια άλλη έμφαση στο προφίλ του 55χρονου τεχνικού.

Σύμφωνα με αφιέρωμα της ιστοσελίδας "voetbal international" σε ένα σημείο του αναφέρει πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού που δεν πήρε τον τίτλο με τον Αγιαξ συντέλεσε στα μέγιστα για την οικονομική "ανάσα" της ομάδας.

"Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο ως προπονητής του Άγιαξ αλλά προσέφερε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ από τους Σνάιντερ και Μπάμπελ. Ο Τεν Κάτε εξασφάλισε 45εκ. ευρώ στον σύλλογο από τις πωλήσεις των παικτών και για αυτόν τον λόγο και μόνο του αξίζει ένα άγαλμα" αναφέρει το άρθρο.

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...