ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ


Πολλά blogs στο διαδίκτυο ισχυρίζονται ότι είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ προβάλλοντας εμετικές αναρτήσεις για τους λαθρομετανάστες και κυρίως πουλώντας άθλιες απόψεις για οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τα ανεγκέφαλα άτομα που αναρτούν ειδήσεις σε αυτά τα ιστολόγια. Παράλληλα  προσπαθούν να μας πείσουν για τις "Εθνικές" τους απόψεις. Τα περισσότερα από αυτά είναι υπό την "ομπρέλα" του ΛΑ.Ο.Σ και αυτό γιατί εκεί βρίσκουν χρήματα και κυρίως καταφύγιο, αφού ως γνωστόν στο ΛΑ.Ο.Σ όλοι οι καλοί υπηρέτες των συμφερόντων κολλάνε και χωράνε(Α ρε Ψινάκης που σας χρειάζεται!!!)Ελάχιστα από αυτά ανήκουν σε πραγματικά "ακραίες" ομάδες και μάλιστα δεν κρύβουν τις προτιμήσεις τους προς κόμματα όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτοί τουλάχιστον δεν τα γυρίζουν αλλά σίγουρα με τις αντιλήψεις που παρουσιάζουν είναι πιο πιθανό να δούμε Αφρικανούς, Πολωνούς, Αλβανούς Εθνικιστές στην Βουλή(την δική τους) παρά αυτούς. Η βία που διαφημίζουν(έμμεσα) δεν οδηγεί σε μια άνοδο των εκλογικών ποσοστών τους αφού η κοινωνία ζητάει λύσεις για τα προβλήματά της και κυρίως ζητάει ΙΚΑΝΟΥΣ ηγέτες που θα μεταφέρουν αυτό το μήνυμα στις πλατιές μάζες. Ήδη από το 1981 που δημιουργήθηκε το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν περάσει 28 χρόνια χωρίς να έχουν καταφέρει να εισέλθουν στην Ελληνική Βουλή παρόλο τους αγώνες που έχουν δώσει κατά καιρούς. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς τουλάχιστον οι Χρυσαυγίτες είναι πιστοί στις απόψεις τους όμως θα πρέπει να είναι και περισσότερο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία τους με την κοινωνία και να αποφεύγουν εκφράσεις που κανένα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ στην Ευρώπη δεν χρησιμοποιεί. Δεν είναι δυνατόν να λένε ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ και μέσα σε αυτούς να είναι και παιδιά που γεννήθηκαν εδώ και είναι πλέον 26-30 ετών!!!! Τα blogs λοιπόν που δεν υποστηρίζουν εμφανέστατα το ΛΑ.Ο.Σ του κύριου Καρατζαφέρη αλλά τον ΨΗΦΙΖΟΥΝ είναι πάρα πολλά δυσανάλογα με τα ποσοστά του συγκεκριμένου κόμματος.


Αυτό γίνεται γιατί το διαδίκτυο είναι ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ και χαιρόμαστε να βλέπουμε ότι τόσος κόσμος ενδιαφέρεται για τα Εθνικά Θέματα , ψηφίζει Καρατζαφέρη και στηρίζει Ντόρα!!! Μιλάμε είναι τόσο άθλιοι οι συντάκτες αυτών των blogs που δεν ξέρουν πως να δικαιολογήσουν την στήριξη τους στο ΛΑ.Ο.Σ και γράφουν την μια μαλακία μετά την άλλη. Εμείς που φιλοξενούμε και απόψεις στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ έχουμε κατά το περαλθόν εκφράσει την άποψη μας ότι ο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ αλλά κόμμα αρχηγικό με θολές Ιδέες και ακόμα πιο θολές και ετερόκλητες συμμαχίες. Για αυτό και από εδώ και στο εξής θα "ξεγυμνώσουμε" όσους το παίζουν ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αλλά στην ουσία είναι πιο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ από αυτούς της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...