Ένα τατουάζ… προειδοποίησης!




Η γνωστή ηθοποιός Megan Fox δηλώνει πως η έμπνευσή της προέρχεται από το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στο χέρι της και απεικονίζει την star Marilyn Monroe.


Το τατουάζ της Megan Fox
Το τατουάζ της Megan Fox
Ισχυρίζεται πως η γκραβούρα με το μυθικό σύμβολο του sex της προσφέρει την συμπεριφορά που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στον κόσμο του θεάματος.

Η ίδια δήλωσε: «Θαυμάζω την Marilyn Monroe, αλλά δεν θα προσπαθήσω ποτέ να συγκριθώ με την φήμη της. Το τατουάζ το έχω ως προειδοποίηση. Με προειδοποιεί να μην αφήσω κανέναν από την βιομηχανία του σινεμά να με χρησιμοποιήσει με άσχημο τρόπο, γιατί θα πληγωθώ ανεπανόρθωτα».

Η Megan, η οποία κατά καιρούς έχει ψηφιστεί ως η πιο sexy γυναίκα, επίσης δήλωσε πως πειραματίζεται με την σεξουαλικότητά της στις ταινίες που πρωταγωνιστεί και την κρίνουν επειδή είναι γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη καλλονή δήλωσε: «Δεν πιστεύω πως με μεταχειρίζονται εξίσου με τους άνδρες. Αν είσαι μια γυναίκα λίγο εσωστρεφής (είτε επειδή μπορεί να ντρέπεσαι είτε επειδή είσαι ευαίσθητη), και εμφανίζεσαι στα γυρίσματα μιας ταινίας, σε αντιμετωπίζουν σαν μια αλαζονική ντίβα ή σαν σκύλα, αλλά ποτέ δεν σκέφτονται ότι μπορεί απλώς να ντρέπεσαι. Αντιθέτως, αν είσαι άντρας με αυτά τα χαρακτηριστικά τότε σε χαρακτηρίζουν χαλαρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...