Barrichello: Έκανε λάθος ο Brawn!



Πόπη Παπαμιχαήλ
O Rubens Barrichello επικρίνει την πολιτική του Ross Brawn, που άφησε αμαχητί τους δυο οδηγούς που χάρισαν το double στην ομάδα του να φύγουν.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Niki Lauda έχει ήδη δηλώσει ότι ήταν λάθος του Brawn να αφήσει τον Button να πάει στην McLaren. Τώρα και ο Barrichello έρχεται να συμφωνήσει με τον Αυστριακό. «Ειλικρινά αν ήμουν ιδιοκτήτης της Brawn team, θα πάλευα για να κρατήσω τους δυο οδηγούς μου, που δούλεψαν σκληρά κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν για τα πρωταθλήματα. Η απόφαση του Button ειλικρινά με αιφνιδίασε. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφευγε από την ομάδα» δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

«Η απόφασή μου να φύγω πάρθηκε πολύ νωρίς. Ήταν παιδικό μου όνειρο να οδηγήσω για την ομάδα της Williams, και έτσι υπέγραψα όσο μπορούσα πιο γρήγορα το συμβόλαιο με την ομάδα». Φυσικά δεν θα κρίνουμε το Βραζιλιάνο και το παιδικό του όνειρο, αλλά μετά το θάνατο του Sena με την συγκεκριμένη ομάδα θα το σκεπτόμουν πολύ σοβαρά να υπέγραφα συμβόλαιο μαζί της. Πόσο μάλιστα όταν ακόμα ο θάνατος του Βραζιλιάνου θεωρείται από πολλούς, ως ανεξιχνίαστη υπόθεση με σοβαρές παραβλέψεις από την ομάδα του.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή οι Βραζιλιάνοι είναι λιγάκι παραπάνω θεοσεβούμενοι, ή μήπως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...