Κυκλοφορεί το νέο album του 50 Cent

Με το τέταρτο προσωπικό του album με τίτλο ''Before I Self-Destruct'', που κυκλοφορεί από τη Universal, ο 50 Cent είναι έτοιμος να επαναπροσδιορίσει την rap μουσική όπως μόνο αυτός ξέρει και να ανατρέψει κάθε μουσικό κατεστημένο. Σκοπός του δεν είναι να φτάσει στη κορυφή ,όπου την έχει κατακτήσει αλλά να παραμείνει εκεί...Κοιτάζοντας κάποιος την μέχρι τώρα πορεία του 50 cent διαπιστώνει πως ο Curtis James Jackson III όπως είναι το πραγματικό του όνομα,έχει φτάσει την κορυφή του κόσμου .

Σε κάθε project που έχει συμμετάσχει φαίνεται ότι έχει το “άγγιγμα του Μίδα”, αφού κάθε φορά ξεπερνάει κάθε προσδοκία επιτυχίας είτε αφορά τα albums και την μουσική είτε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ενώ μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει πλούτη και δόξα πέρα από κάθε φαντασία ο ίδιος παραμένει πιστός στις ρίζες του και στους fan του. Όχι και άσχημα για έναν τύπο που στα 13 του έκανε το βαποράκι στη Νέα Υόρκη ,είχε πλήθος καταδίκων, ενώ είχε δεχτεί 9 πυροβολισμούς στην αρχή της καριέρας του ως rapper.

Μαζί με τους φίλους του, Eminem και Dr.Dre καθώς και με συμμετοχές των Ne-Yo στα φωνητικά, και του J Keys στην παραγωγή ,το νέο album δικαιώνει τον 50 cent, αφού ο ίδιος έγραψε όλα τα κομμάτια.

Το κίνητρο για τον πιο επιτυχημένο gangsta rapper όλων των εποχών είναι οι απαιτήσεις των fan του, αλλά και όσοι τον αμφισβητούν .Αν το προηγούμενο album του 50 ''Get Rich or Die Tryin'' έβγαζε τον θυμό και οργή, με το ''Before I Self-Destruct'' θέλει να θυμίσει όλα αυτά που τον έκαναν αγαπητό και επιτυχημένο στο κοινό.

Η διαφορά του με όλους τους υπόλοιπους gangsta rappers, που γράφουν τραγούδια για το Lifestyle τους, είναι ότι ο 50 cent τα ζει ο ίδιος πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...