Το δοκάρι των 280.000 ευρώ



Όταν η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, αφού για μερικά εκατοστά η επιτιθέμενη ομάδα δε σκοράρει και η αμυνόμενη γλιτώνει το γκολ.

Για τον 24χρονο Stuart Tinner όμως, ερασιτέχνη παίκτη του ράγκμπι, ένα σουτ στο δοκάρι ήταν αρκετό για να «πλημμυρίσει» την ψυχή του με συναισθήματα χαράς και την τσέπη του με 280 χιλιάδες ευρώ.

Ο Stuart ήταν ο τυχερός θεατής που κληρώθηκε να δοκιμάσει την τύχη του και να σουτάρει από απόσταση 30 μέτρων, με στόχο να βρει το δοκάρι. Είχε μία και μόνο προσπάθεια και, αν τα κατάφερνε, θα έπαιρνε μια επιταγή 280.000 ευρώ.

Και τα κατάφερε! Ο 24χρονος βρήκε το δοκάρι και άρχισε να τρέχει σαν τρελός από χαρά στο χορτάρι του γηπέδου του Γουέμπλεϊ, με 46.000 θεατές να πανηγυρίζουν μαζί του!

Ο Stuart, πάντως, είπε ότι η χθεσινοβραδινή μοναδική στιγμή ήταν η δεύτερη καλύτερη στη ζωή του. Η πρώτη ήταν όταν έχασε την παρθενιά του!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...