Πριμ 200.000 ευρώ από Κόκκαλη


Όλοι στην ομάδα του Ολυμπιακού πλέουν σε... πελάγη ευτυχίας μετά από την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" επί του "αιώνιου" αντιπάλου, Παναθηναϊκού, με σκορ 2-0...



...Ωστόσο ένας λόγος παραπάνω για τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι ακόμα πιο χαρούμενοι, είναι και το γνωστό... παχυλό φακελάκι που είχε τάξει ο Σωκράτης Κόκκαλης σε ενδεχόμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Έναν είπαμε; Συγγνώμη, διότι εννοούσαμε 200.000 λόγους ή ακόμα καλύτερα 200.000 ευρώ! Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε υποσχεθεί σε περίπτωση νίκης 100.000 ευρώ για κάθε γκολ, εξού και το υψηλό ποσό που προέκυψε και το οποίο θα μοιραστούν οι "ερυθρόλευκοι".

Φυσικά τα πειράγματα δεν θα μπορούσαν να λείψουν από μία τέτοια ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Όσκαρ να είναι εκείνος που "μάζεψε" τα περισσότερα.

Αφορμή βέβαια στάθηκε η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του στα τελευταία λεπτά του αγώνα που στέρησε ένα ακόμα γκολ στην ομάδα του Πειραιά και φυσικά άλλα 100.000 ευρώ τόσο από τις τσέπες του όσο και από εκείνες των συμπαικτών του.

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...