Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & 13...

Ριζικά ανανεωμένη κυκλοφορεί από σήμερα η "Παρασκευή+13" -η οποία σταδιακά μετονομάζεται σε "Παρασκευή" και μετατρέπεται σε μία πλήρη πολιτική- οικονομική εβδομαδιαία εφημερίδα με ένα ισχυρό ένθετο για το life style. Η μεγάλη κίνηση των Αιμίλιου Λιάτσου και Σεραφείμ Κοτρώτσου (που είχε την ευθύνη για την ανανέωση και την επανατοποθέτηση της εφημερίδας) ήταν η κυκλοφορία μαζί με την "Παρασκευή" μιας δεύτερης εφημερίδας, της OLE& BET με 48 σελίδες με ολόκληρη την αθλητική... επικαιρότητα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου) και, κυρίως, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Μιλάμε, δηλαδή, για δύο εφημερίδες σε ...μία συσκευασία ( η OLE& BET βρίσκεται στην "πλάτη" της "Παρασκευής" κι έτσι ο αναγνώστης έχει να επιλέξει από...δύο εξώφυλλα). Στο κυρίως σώμα της εφημερίδας υπάρχει, πλέον, κι ένα ένθετο, το FRIDAY, με θέματα life style (στο τρέχον τεύχος έχει, για παράδειγμα, αποκαλυπτικές φωτό της υποψήφιας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision Ελληνοβελγίδας τραγουδίστριας Κατερίνας Αυγουστάκη αλλά και ένα αποκαλυπτικό στόρι για τη φωτογράφηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου που προκάλεσε), αλλά και πλούσια θεματογραφία για ταξίδια, μαγειρική (συνταγές και προτάσεις εστιατορίων), θεάματα και έξυπνες ιδέες για το Σαββατοκύριακο.
Το σύνθημα της νέας εκδοτικής προσπάθειας, όπως εξήγησε στο δελτίο του Star Channel, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είναι ..." Το Σαββατοκύριακο αρχίζει την...Παρασκευή " και εννοεί πως η "Παρασκευή" είναι, πλέον, μία πλήρης εφημερίδα του σαββατοκύριακου που, όμως, δίνει έμφαση στη δημοσιογραφική ύλη και όχι στις υπερπροσφορές που έχουν μεταβάλλει τις κυριακάτικες εφημερίδες σε σούπερ μάρκετ...
Η εφημερίδα έχει άλλωστε ενισχυθεί, σημαντικά, καθώς πλην του Σεραφείμ Κοτρώτσου που βρέθηκε στο πλευρό του εκδότη Αιμίλιου Λιάτσου (ενδιαφέρον το άρθρο που έχει, πλέον, στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας), τη συντακτική ομάδα απαρτίζουν ο καλός συνάδελφος Σπύρος Σουρμελίδης, ο Αντώνης Σκυλλάκος, ο Παναγής Γαλιατσάτος (πολλά χρόνια στα "Νέα" και τον "Ελεύθερο Τύπο", από τους καλύτερους πολιτικούς συντάκτες της...πιάτσας) και οι Γιώργος Νικολόπουλος, Νίκος Αρμένης, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, Πέτρος Μποτσαράκος και άλλοι.
Οι φήμες θέλουν τους Λιάτσο- Κοτρώτσο να ετοιμάζουν κι άλλες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της "Παρασκευής" (με νέα ένθετα), ενώ συζητούν με παράγοντες της αγοράς για την έκδοση και μεγάλης Σαββατιάτικης εφημερίδας κι ενός μεγάλου portal με εξειδικευμένο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...