Άγγιξε τη νίκη το ΑΠΟΕΛ, 1-1 με την Ατλέτικο


ΟΛΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε το ΑΠΟΕΛ, το οποίο αναδείχθηκε τελικά ισόπαλο 1-1 με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Κύπρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άνοιξε το σκορ στο 5’ με τον Μιροσάβλιεβιτς, ενώ στο 62’ ο Σιμάο ισοφάρισε για τους Μαδριλένους.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Πόρτο στην Πορτογαλία με γκολ του Νικολά Ανελκά στο 69ο λεπτό.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πέρασε η Μπορντό, αφού επικράτησε στην έδρα της 2-0 της Γιουβέντους με τα γκολ που πέτυχαν οι Φερνάντο (45’) και Τσαμάκ (90’+). Πλέον, η «Βέκια Σινιόρα» καλείται να μην χάσει από τη Μπάγερν στην τελευταία αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση για τους «16» και να υποβιβάσει τους Βαυαρούς στο Europa League.

Η Μπάγερν κατάφερε να κερδίσει 1-0 την Μακάμπι Χάιφα στο Μόναχο με το γκολ του Όλιτς στο 62’ και έτσι έφτασε στους 7 βαθμούς, ένα λιγότερο από τη Γιουβέντους.

Για το δεύτερο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μπεσίκτας. Το γκολ των Τούρκων σημείωσε ο Τέλο στο 20’. Παράλληλα, στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ επικράτησε στη Μόσχα 2-1 της Βόλφσμπουργκ.

Στο Μπερναμπέου η Ρεάλ κέρδισε με το «φτωχό» 1-0 τη Ζυρίχη, με τον Ιγκουαΐν στο 21’ να χρίζεται σκόρερ. Τέλος, στο Μιλάνο, Μίλαν και Μαρσέιγ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ο Μποριέλο στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι», αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Λούτσο Γκονζάλες ισοφάρισε για τους Μαρσεγιέζους.

Τα αποτελέσματα

1ος Όμιλος

Μπορντό-Γιουβέντους 2-0
Μπάγερν-Μακάμπι Χάιφα 1-0

2ος Όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βόλφσμπουργκ 2-1
Μάντσεστερ Γ.-Μπεσίκτας 0-1

3ος Όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης-Ζυρίχη 1-0
Μίλαν-Μαρσέιγ 1-1

4ος Όμιλος

Πόρτο-Τσέλσι 0-1
ΑΠΟΕΛ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1


Οι βαθμολογίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...