Αυτό είναι το VETO της Κυριακής


ΜΑΚΗΣ-ΜΟΥΛΙΝΟΣ-ΖΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ-ΛΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ VETO ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ "ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ"



Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα. Το πρωί της επόμενης Κυριακής η νέα μεγάλη εβδομαδιαία εφημερίδα VETO θα είναι πλέον η δική σας εφημερίδα.
ΚΑΛΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 60 ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ;
Περισσότεροι από 60 επαγγελματίες δημοσιογράφοι πρώτης γραμμής μαζί με τους τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό εργάζονται -ως μία συμπαγής ομάδα- πυρετωδώς εδώ και δύο μήνες για να σας προσφέρουν τη δυνατότητα της επιλογής μιας νέας πρότασης στην ενημέρωση.

Μια πλήρης, άκρως ανταγωνιστική, αποκαλυπτική και μαχητική εφημερίδα θα κυκλοφορεί από την 1η Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας.

Στη βασική της έκδοση με τα 2 ευρώ θα συμπεριλαμβάνει:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;

Το -80 σελίδων- κυρίως σώμα


Το -24 σελίδων- οικονομικό ένθετο VETO Financial


Το ποικίλης ύλης περιοδικό VETO Mag




Το -48 σελίδων- ένθετο life style με τον τίτλο Piazza (πλατεία).
Στην πλούσια έκδοση των 4 ευρώ μπορείτε επιπλέον να βρείτε προσφορές πολιτισμού και ψυχαγωγίας υψηλού επιπέδου.
ΤΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΛΑΛΑ ΗΤΑΝ;
Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη Κυριακή θα δοθεί μαζί με την εφημερίδα το αξεπέραστο και διαχρονικό Άξιον Εστί, ένα έργο σταθμός στην ελληνική δισκογραφία. Στην αυθεντική του μορφή, με τους Γρηγόρη Μπιθικώτση και Θεόδωρο Δημήτριεφ να ερμηνεύουν μοναδικά την σύμπραξη του μεγάλου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη με τον νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη. Με τον Μάνο Κατράκη να απαγγέλει. Με το αυθεντικό εξώφυλλο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Τσαρούχης. Συνοδεύεται από ένα 24σέλιδο βιβλιαράκι με το κείμενο του έργου. Και δεν θα είναι η μοναδική μας προσφορά. Για τις άλλες θα σας ενημερώσουμε τις προσεχείς ημέρες.

Ο τίτλος της εφημερίδας επελέγη μεταξύ πολλών άλλων, γιατί οι βασικοί συντελεστές αυτής της έκδοσης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Παντελής Ζαγοριανίτης, ο Χρήστος Μουλίνος και ο Θανάσης Λάλας αποφάσισαν, μαζί με τους καταξιωμένους τους συνεργάτες, να θέσουν «VETO»:
ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ
Στην παραδημοσιογραφία, στην πολιτική και επιχειρηματική ασυδοσία, στην κακοδιοίκηση του κράτους, στην αδιαφάνεια, στην κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος, στην καταστολή, στην κοινωνική αδικία, στην υποκουλτούρα, στην κακογουστιά.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΗ;
Κανείς δημοσιογράφος αυτής της εφημερίδας δεν επιτρέπεται να έχει σχέση με γραφεία Τύπου πολιτικών, υπουργείων, οργανισμών, Τραπεζών, επιχειρηματιών κ.ο.κ.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ Ε;
Κανείς δημοσιογράφος δεν επιτρέπεται να βάζει πάνω από την είδηση τις όποιες προσωπικές, φιλικές ή άλλες σχέσεις φυσιολογικά μπορεί να έχει.
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Το σύνθημα «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» που κυριαρχεί στην καμπάνια γνωριμίας της εφημερίδας δεν υπονοεί μόνο ότι οι εικονιζόμενοι συντελεστές συνθέτουν τη διαφορετικότητά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δηλώνει ότι αυτή η εφημερίδα φιλοδοξεί να ξαναδώσει στους αναγνώστες της την χαμένη αξιοπρέπεια της ανάγνωσης.
ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ;
Το VETO, απαλλαγμένο από κάθε είδους επιχειρηματικά βάρη, υπόσχεται ότι:
ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!
Ποτέ μια είδηση δεν πρόκειται να περάσει από φίλτρα οικονομικών συμφερόντων και βαρόνων του χρήματος και ότι
ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ
Ποτέ το life style της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας δεν πρόκειται να κυριαρχήσει πάνω στην ουσία της είδησης και στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Το VETO θα είναι μία πλήρης εφημερίδα που θα εξετάζει σε βάθος όλους τους τομείς της δημοσιογραφικής ύλης.

Πρωτίστως την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία. Αλλά και τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ;
Το VETO θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στον κόσμο για να καταγράφει και να αναλύει τι γίνεται στις γειτονιές του.
ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗ
Οι σύγχρονες τάσεις, τα «θέλω» και οι αγωνίες της σημερινής νεολαίας, η «πράσινη ανάπτυξη» θα βρουν μια φιλόξενη αγκαλιά στις σελίδες αυτής της εφημερίδας.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ
Ο αναγνώστης αυτής της εφημερίδας θα έχει ανοικτή πρόσβαση στις σελίδες της. Το πρόβλημά του θα γίνεται αντικείμενο έρευνας, τα αποτελέσματα της οποίας θα δυναμώνουν τη δημοσιογραφική μας ύλη. Και σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα Zougla.gr, το VETO θα καθιερώσει την δημοσιογραφική διαδραστικότητα.
ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΜΑΝ ΠΙΑ
Υπομονή λοιπόν έως την Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Οι Κυριακές δεν θα είναι πλέον ίδιες ή ανιαρές.
ΩΧ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
Γιατί η ιστορία συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...