To πρωτοσέλιδο για το αυριανό "ΠΟΝΤΙΚΙ"

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ αύριο Πέμπτη (15.10.2009) «Το Ποντίκι» και αποκαλύπτει στον πρωτοσέλιδο τίτλο το «Μπρα ντε φερ» Σαμαρά - Αβραμόπουλου» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρός αντιμητσοτακικός πόλος και ένας ισχυρός αντίπαλος απέναντι στην Ντόρα. «Το Ποντίκι» αποκαλύπτει στη σελίδα...

4 όλες τις υπόγειες επαφές και τις προσπάθειες των δύο δελφίνων να σταθούν απέναντι στην Ντόρα ΔΙΑΒΑΣΤΕ ακόμη την κωλοτούμπα της Ντόρας, που, ενώ επέμενε ότι έπρεπε να γίνει εκλογή από το συνέδριο, τελικά σύρθηκε πίσω από την πρόταση Αβραμόπουλου και Σαμαρά, οι οποίοι ήθελαν από την αρχή ανοικτή διαδικασία. (Σελίδα 5)

ΣΤΗΝ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τηρούν το δόγμα... «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» και μεταθέτουν τις αρμοδιότητες των υπουργών δέκα μέρες πίσω. Τα «νέας τεχνολογίας» υπουργεία θέλουν και αυτά τον... χρόνο τους. (Σελίδες 10 - 11).

ΕΧΕΙ εξαντλήσει το ΚΚΕ τη δυναμική του ή μήπως υπάρχουν ακόμα περιθώρια για ανοίγματα; Ο Περισσός φτιάχνει τα ζύγια του για την επόμενη καλούμπα... ( σελίδα 13), ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα λέγαμε ότι η πρεμιέρα της Κ.Ο. υπό τον Τσίπρα στη Βουλή, έγινε σε καλό κλίμα. Προτεραιότητα για το σχήμα έχει η αντιπολίτευση, ενώ τα οργανωτικά του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν τέλος Νοεμβρίου. (Σελίδα 12).

ΕΜ΄ ΘΕΛΟΥΜΕ να συμμετέχουμε στις επεκτατικές αμερικανιές τους, εμ απαιτούνε και να ψωνίζουμε απ’ αυτούς προκειμένου να συμμετέχουμε πλήρως σ’ αυτές. Και τα αυγά και τα πασχάλια έχουμε χάσει ως χώρα λόγω Αφγανιστάν. (Σελίδα 15).

Η ΑΝΝΑ ΗΡΘΕ, ο Άρης έφυγε. Για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του προκατόχου της η Αννα το έριξε στη θεωρητικολογία και στις μικρές, κομψές, νευρικές, αριστερίζουσες πινελιές. Δύσκολη η μετάβαση. Δυσκολότερη η συνέχεια. (Σελίδα16).

ΑΝ ΘΕΛΕΙ να τυλίξει τους φοροφυγάδες σε μια κόλλα χαρτί, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μπορεί χρησιμοποιήσει και εφημερίδα. Και συγκεκριμένα τα άχρηστα φύλλα των μικρών αγγελιών. Άχρηστα; Μάλλον όχι και τόσο. (Σελίδες 22-23).

Τον σκότωσαν και τον έκαναν το μεγαλύτερο σύμβολο που υπήρξε ποτέ στην Ιστορία των επαναστατικών κινημάτων. Όχι πως δεν είχε την ακτινοβολία για να λάμψει και εν ζωή... Ο λόγος για τον Τσε... (Σελίδες 54-55).



Ενθετο το ΠΟΝΤΙΚΙ ART

Επίσης ξεφυλλίστε με μανία το «Ποντίκι Art». Μοναδική συνέντευξη του Δημήτρη Τάρλοου, που ανεβάζει δεύτερη φορά σε μια δεκαετία το αριστούργημα του Ρίτσαρντ Καλινόσκι «Κτήνος στο φεγγάρι» στο Θέατρο Πορεία.



ΜΑΖΙ Ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ακόμη αύριο μαζί με το «Π» κυκλοφορεί το φθινοπωρινό αναγνωστήριο στον «Βιβλιοπόντικα», την πιο ενημερωμένη επιθεώρηση βιβλίου Στο φθινοπωρινό τεύχος, πέρα από τις πρωτότυπες αναλυτικές παρουσιάσεις των βιβλίων, περιέχονται όλες οι νέες κυκλοφορίες, οι οποίες καλύπτουν ευρείες θεματικές ενότητες της πρόσφατης εκδοτικής δραστηριότητας. Μην χάσετε το ειδικό αφιέρωμα παιδικού και εφηβικού βιβλίου.


ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΒΛΙΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
Μαζί με την εφημερίδα και η προσφορά μας, που ανανεώνει το αναγνωστικό ενδιαφέρον με την σειρά ΠΡΟΣΩΠΑ & ΙΔΕΕΣ. Είναι μια σειρά από 8 βιβλία (μαζί με την κασετίνα τους) που αποτελούν την πρώτη σειρά από το 1-8. Σ΄αυτό το φύλλο στην Αθήνα θα διανεμηθεί το βιβλίο του Πασκάλ «Η Αθλιότητα του Ανθρώπου» και στην επαρχία το βιβλίο του Εμερσον «Η φύση»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...