Μ. Χρυσοχοΐδης: Tέλος με τα επεισόδια στο κέντρο




«Ως εδώ με τους χούλιγκανς και τους βανδάλους, που καταστρέφουν την πόλη, περιουσίες και θέσεις εργασίας. Αλλά δεν θα ανεχθούμε από την άλλη και την παράνομη αστυνομική βία και αυθαιρεσία», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, κατά την συζήτηση των προγραμματικών στη Βουλή.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο «αντιεγκληματικής πολιτικής» και από το τέλος του έτους θα επανέλθει ο θεσμός του «Αστυνομικού της γειτονιάς».

Επίσης ανακοίνωσε ότι εντός του 2010, θα καταργηθεί η αγροφυλακή και όσοι υπηρετούν σε αυτή θα απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίας, καθώς και την ίδρυση αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.

Σχετικά με το ζήτημα των παράνομων μεταναστών, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η Ελλάδα αδυνατεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος προστασίας των συνόρων από τους λαθρομετανάστες και θα τεθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για από κοινού αντιμετώπιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...