O "GAY ΓΑΜΟΣ" ΤΗΣ MAΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!!!!!



Μια κοπέλα δίχως ταμπού και ενδοιασμούς.

Ετσι σκιαγραφούν από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της γνωστοί και φίλοι τη Μαριάννα Μ..Πρώτη η «Espresso» πριν από λίγα χρόνια δημοσίευε τον πρώτο γάμο μεταξύ γυναικών στην πολυτάραχη Μύκονο.
Τέσσερα χρόνια αργότερα παθαίνουμε σοκ όταν ανατρέχουμε...

στο αρχείο της εφημερίδας και ανακαλύπτουμε ότι μία εκ των δύο γυναικών ήταν η Μαριάννα Μπερερή!

Τέλη καλοκαιριού, ημέρα Σάββατο 27 Αυγούστου 2005, στις 12.30 το βράδυ στο Νησί των Ανέμων διαδραματίζεται ένα από τα πιο τρελά happenings στην ιστορία της Μυκόνου.

Δύο γυναίκες καλούν το νησί σε γαμήλια τελετή με τον πλέον παραστατικό τρόπο. Στα Ματογιάννια, έξω από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, η Μαριάννα Μ. περιμένει τη «σύντροφό» της και bar woman Ρίκα.

Με το που έρχεται και την πλησιάζει τη φιλάει ερωτικά στο στόμα. Ενθουσιασμένοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Τις παροτρύνουν και για δεύτερο φιλί κι εκείνες δεν τους χαλάνε το χατίρι. Επώνυμοι που παρευρέθηκαν στην τελετή-happening μιλούσαν την εποχή εκείνη για μία από τις πλέον σοκαριστικές βραδιές της Μυκόνου. Κανείς δεν είχε καταλάβει αν επρόκειτο για σοβαρό ή αστείο...
Όλο το ρεπορτάζ στην espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...