H πιο σέξι WAG της Πριμέρα!

"Στο άτυπο πρωτάθλημα των ποδοσφαιρικών αστεριών τον τίτλο πήρε με άνεση φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να φέρνει στο "Μπερναμπέου" έναν ολόκληρο γαλαξία (Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο), όμως στη Λίγκα τωνWags βλέπει την πλάτη της συμπολίτισσά της, Ατλέτικο.Αιτία η...


Ζάιρα Νάρα, σύντροφος του επιθετικού των "ροχιμπλάνκος", Ντιέγκο Φορλάν, ψηφίστηκε ως η πιο σέξι μεταξύ των Wags (σύζυγοι και φίλες) των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με το περιοδικό " Interviù" να της απονέμει αυτό τον τίτλο και να την φιλοξενεί μάλιστα γυμνή στο πρωτοσέλιδο του τελευταίου τεύχους του.

Η επιλογή πάντως αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση ατυχής: το 21χρονο μοντέλο από την Αργεντινή μπορεί να υπερηφανεύεται για τις εξαιρετικές της αναλογίες (90-58-90 με ύψος 1.72μ), ενώ στο βιογραφικό της -παρά το νεαρό της ηλικίας της- έχει προλάβει να καταγράψει συμμετοχές σε τηλεοπτικά σόου, θεατρικές παραστάσεις και διαφημίσεις, την ώρα μάλιστα που σπουδάζει νομική στην πατρίδα της στο Πανεπιστήμιο του Μπελγκράνο.

Η σπάνια ομορφιά της μάλιστα φαίνεται πως είναι χάρισμα όλης της οικογένειας, καθώς η αδερφή της Γουάντα είναι και εκείνη ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην Αργεντινή, με την δημοτικότητά της μάλιστα να είναι πολύ υψηλή μετά το γάμο της με τον νυν άσο της Γκρέμιο, Μάξι Λόπες.

"Στο σπίτι δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσά μας. Η Γουάντα είναι σεξοβόμβα, όμως τώρα που τόλμησα να κάνω τηλεόραση και να συμμετέχω σε ένα πρόγραμμα που το παρακολουθεί πολύς κόσμος, όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για μένα.

Δε νομίζω ότι κάποια από τις δύο είναι περισσότερο γνωστή από την άλλη", δήλωσε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Ντιέγκο Φορλάν."

http://www.sport24.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...