Ο gay γάμος του μοντέλου με την κόκα



Μια κοπέλα δίχως ταμπού και ενδοιασμούς. Ετσι σκιαγραφούν από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της γνωστοί και φίλοι τη Μαριάννα Μπερερή. Πρώτη η «Espresso» πριν από λίγα χρόνια δημοσίευε τον πρώτο γάμο μεταξύ γυναικών στην πολυτάραχη Μύκονο. Τέσσερα χρόνια αργότερα παθαίνουμε σοκ όταν ανατρέχουμε στο αρχείο της εφημερίδας και ανακαλύπτουμε ότι μία εκ των δύο γυναικών ήταν η Μαριάννα Μπερερή!



Τέλη καλοκαιριού, ημέρα Σάββατο 27 Αυγούστου 2005, στις 12.30 το βράδυ στο Νησί των Ανέμων διαδραματίζεται ένα από τα πιο τρελά happenings στην ιστορία της Μυκόνου. Δύο γυναίκες καλούν το νησί σε γαμήλια τελετή με τον πλέον παραστατικό τρόπο. Στα Ματογιάννια, έξω από την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, η Μαριάννα Μπερερή περιμένει τη «σύντροφό» της και bar woman Ρίκα.

Με το που έρχεται και την πλησιάζει τη φιλάει ερωτικά στο στόμα. Ενθουσιασμένοι οι καλεσμένοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Τις παροτρύνουν και για δεύτερο φιλί κι εκείνες δεν τους χαλάνε το χατίρι. Επώνυμοι που παρευρέθηκαν στην τελετή-happening μιλούσαν την εποχή εκείνη για μία από τις πλέον σοκαριστικές βραδιές της Μυκόνου. Κανείς δεν είχε καταλάβει αν επρόκειτο για σοβαρό ή αστείο... Ηταν τόσο φυσικές και οι δύο, που όλοι πίστευαν ότι ήταν ζευγάρι. Εννοείται ότι γάμος γυναικών δεν είχε γίνει μέχρι τότε ποτέ στην Ελλάδα. Αυτό το weekend έχει μείνει στην ιστορία του νησιού για έναν ακόμη λόγο: είχε στηθεί ένα τεράστιο πάρτι. Η Μαριάννα, που λίγες μέρες πριν είχε βγει Miss Hawaiian Tropic σε διαγωνισμό που είχε γίνει στο ασπρονήσι, φορούσε sexy νυφικό και λουλούδια στα μαλλιά, ενώ η φίλη της είχε δέσει μια λευκή μαντίλα στο σώμα της και ήταν επίσης πολύ sexy. Μετά το μυστήριο, που τελέστηκε με... fake παπά και κουμπάρο τον Παύλο Εμμανουήλ, ακολούθησε ξέφρενο πάρτι.

Οι καλεσμένοι έέριχναν ρύζι στο ζευγάρι, ενώ εκείνες τσούγκριζαν τις σαμπάνιες τους. Στη συνέχεια κάθισαν -για πλάκα φυσικά- και οι δυο πάνω στα πόδια του επιχειρηματία Νίκου Βαρβέρη που τις καμάρωνε. Τότε, μάλιστα, δήλωναν στην «Espresso»: «Ηταν μια πάρα πολύ καλή πλάκα. Βέβαια, θα μπορούσαμε να είμαστε και ζευγάρι, δεν είναι κάτι κακό. Μέσα από μια φιλία δεν βγαίνει πάντα κι ένας μεγάλος έρωτας;»

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις της Ρίκας: «Με τη Μαριάννα είμαστε πάρα πολλά χρόνια φίλες, κάνουμε πάρα πολλή παρέα και όλοι μάς έχουν για ζευγάρι».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
www.espresso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...