Έμπλεξαν τον Μύρτα σε σεξουαλικό σκάνδαλο στο Face

Έμπλεξαν τον Μύρτα σε σεξουαλικό σκάνδαλο στο Face Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τα υποτιθέμενα μηνύματα που στέλνει ο δήθεν ''κολλητός'' του Σέρρου Μύρτα μέσω facebook που τον εμπλέκουν σε ερωτικές περιπτύξεις. Ένας άντρας που χρησιμοποιεί το όνομα Αλέξανδρος Α..... στέλνει μέσω facebook μηνύματα σε διάφορες κοπέλες ισχυριζόμενος ότι είναι κολητός του νεαρού επιχειρηματία και τους προτείνει σεξ επ' αμοιβής.


Το θέμα έχει πάρει ήδη διαστάσεις και ο Σέρρος Μύρτας παίρνει θέση:  '' Δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Εγώ ενημερώθηκα την προηγούμενη Πέμπτη από μια γνωστή μου όπου μια φίλη της έλαβε το ίδιο ακριβώς μήνυμα και σήμερα έμαθα ότι έχει σταλεί και αλλού." μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και συνέχισε:" Γνωρίζω ότι με εμπλέκει. Μίλησα με τον δικηγόρο μου και κάναμε μήνυση κατά αγνώστων προφανώς γιατί αυτός πίσω από αυτό το προφίλ που έχει δεν νομίζω να υπάρχει κιόλας αλλά αυτό θα το αναλάβουν οι δικηγόροι . Εγώ ούτε facebook δεν έχω. Θεωρώ ότι θα υπάρχουν κάποια πράγματα να αποδεικνύουν για το αν ισχύουν ή όχι. Πάνω από όλα όμως είναι θέμα αξιοπρέπειας γιαυτό και θα κινηθώ νομικά αν και δεν νομίζω καμία άκρη. Αυτόν τον Αλέξανδρο Αμβροσίου δεν τον γνωρίζω, αμφιβάλω αν θα υπάρχει κιόλας με αυτό το όνομα. Το έμαθα την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν έδωσα καμία σημασία, το θεώρησα αστείο αυτό το πράγμα. Μίλησα με τον δικηγόρο και θα κάνει ότι πρέπει για να κατοχυρωθώ νομικά να μην έχω πρόβλημα''.
www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...