ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ESPRESSO

espressoespresso 2
-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-
ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ
KANEIΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 OI ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ INDYMEDIA
 Η Σημερινή πέρα για πέρα άνανδρη και ύπουλη επίθεση στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Espresso στο Περισσό από κουκουλοφόρους σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχει πολλές αιτίες και άλλες τόσες αφορμές. Και δεν μπορεί ουδείς να κρύψει και γιατί έγινε και που στόχευε. Πολύ απλό, για όσους δεν λένε να το δημοσιοποιήσουν και κάνουν για μια ακόμα φορά τις πάπιες  παίζοντας ρόλο δολιοφθορέων της ελληνικής και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας που δεν κηδεμονεύεται και δεν μπαίνει κάτω από ηλιθιες τακτικές και ανίσχυρες διαταγές. Ο στόχος ήταν η τρομοκράτηση κάποιων δημοσιογράφων ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ’οσο ήθελε το τραμπούκικο σύστημα των έμμισθων κουκουλοφόρων.
 Εν καιρώ θα αποκαλυφθούν όλα όσα θέλει αυτή την ώρα να συγκαλύψει η τωρινή εργοδοσία μιας εφημερίδας που είχε καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα. Την επαφή της με την κοινή γνώμη κάνοντας ρεπορτάζ που αφορούσαν την τήρηση των κανόνων της ευνομούμενης πολιτείας μέσα στους κανόνες της δημοκρατίας. Περίφημα ρεπορτάζ για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο των άβατων της πόλης με τα ναρκωτικά, την πορνεία και το κοινό έγκλημα. Μεγάλα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την τρομοκρατία και τα “μωρά της”, ρεπορτάζ για τις μαφίες της νύχτας και της καμόρες της μέρας. Πολλά για να θελήσουν κάποιοι να αφήσουν την Espresso ήσυχη.
Οι πρώτες δημόσιες απειλές ξεκίνησαν όταν η εφημερίδα των αποκαλύψεων αποκάλεσε τρομοκράτες του γλυκού νερού, παιδάκια με τρεμάμενα χέρια ,αυτά τα καθίκια που προσπάθησαν να κάψουν την μαρίνα της Γλυφάδας με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Τότε βγήκαν αυτά τα κολόπαιδα στο indymedia και άρχισαν να στοχοποιούν τους συντάκτες που έκαναν ρεπορτάζ για το θέμα. Μάλιστα απειλούσαν ότι θα βρούν το σπίτι και το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου που υπέγραφε το ρεπορτάζ για το κότερο συμφερόντων Γουλανδρή και θα τον κάψουν.


Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, την ίδια μέρα ενημερώθηκε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ. Δεν έπραξε τίποτα θεωρώντας τις απειλές αστείες, προφανώς. Λάθος του. Αλλά σε ποιον να στείλει φύλαξη. Στην εφημερίδα που αποκάλυπτε; Όχι βέβαια. Που να φτάσουν οι αστυνομικοί. Έπρεπε να φυλάνε τους τηλεαστέρες, τους μαιντανούς, τους κηφήνες της Βουλής.
Στη συνέχεια η εφημερίδα, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τους “Πυρήνες της Φωτιάς”. Έβγαλε πολλά στη φόρα με το όνομά τους.Τότε το αυγό του φιδιού, οι φασίστες της πλατείας Εξαρχείων μέσω του λάθρου indymedia που το πληρώνει ο ελληνικός λαός, αποφάσισαν να δράσουν. Να σπάσουν τα γραφεία σαν προειδοποίηση.
Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα για το οποίο έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη που κάθε άλλο παρά τυφλή είναι. Τα ύπουλα, βρώμικα, ελεεινά δημοσιεύματα κάποιων έμμισθων αλητών του διαδικτύου οι οποίοι από το καλοκαίρι στοχοποιούσαν δημοσιογράφους που εργάζονταν στην Espresso και σε άλλα μέσα, αναφέροντας προσωπικά οικογενειακά τους ζητήματα λειτουργώντας ως λήσταρχοι. Μόνον την διεύθυνση του σπιτιού των εργαζομένων δεν “έδωσαν” στον αέρα. Τους είχαμε επισημάνει ότι η “στοχοποίηση” συνιστά την βαριά κατηγορία της “έκθεσης σε κίνδυνο ζωής”. Προς μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι αυτά τα τέρατα που κατονομάζονται στην ήδη σχηματισθείσα εναντίον τους δικογραφία, πληρώνονται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες για να πάιζουν μεταπρακτικά παιχνίδια ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Προς το παρόν δεν θα πούμε τίποτα άλλο. Το νερό μπήκε επιτέλους στο αυλάκι. Κάποιοι θα πάρουν το μάθημά τους. Όπως θα το πάρουν και όσοι άλλοι υποτίμησαν στο παρελθόν ή θα υποτιμήσουν την δημοσιογραφική αποκάλυψη.
πηγή: adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...