Γ. Λάτσιος: «Δεν γκρινιάζει η Μενεγάκη για την τηλεθέαση»



Ιάσωνας Κυριακού
Στο πρώτο live του Χ-Factor2, χθες βράδυ, ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν δίστασε να μιλήσει στους ρεπόρτερ για τα πρώτα δείγματα της φετινής σεζόν και το μερίδιο που του αναλογεί στα κέρδη και τις ζημιές του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε ικανοποιημένος από το δίδυμο Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος, και την πρωτιά μετά από καιρό του ΑΝΤ1 στην ζώνη 10.00 με 13.00.

Από την άλλη, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Γιάννη Λάτσιο να... ακούει την κρεβατομουρμούρα της συζύγου του, Ελένης Μενεγάκη, στο σπίτι για την πρωτιά του πρωινού του ΑΝΤ1, που ήταν επιλογή του ίδιου, και την... τρελή κατηφόρα στο σύνολο του κοινού στην τηλεθέαση της Ελένης στο πρωινό του ALPHA.

Μάλιστα, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να είναι πρώτη στα νεανικά κοινά 15-45 ετών.

Ο Γιάννης Λάτσιος -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι δεν συζητάει τίποτε επαγγελματικό με την Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι και σε καμία περίπτωση δεν της αναφέρει δεδομένα και ιδέες του δικού τους προγράμματος.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι το «κεφάλαιο» Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει κλείσει για τον ΑΝΤ1, παρά το εξώδικο που εκείνη είχε στείλει στο κανάλι στην αρχή της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...