Ανεπηρέαστοι πρέπει να μείνει η ΕΠΟ απο το τι θέλει ο Κόκκαλης και τα ...παιχνίδια του



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΑΡΧΕΣ

Ένας θεσμός όπως το κύπελλο θα φανεί ότι δεν διέπεται από κανόνες. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ καλείται να αποδείξει (με τις επιτροπές του εννοούμε) αν θα τηρήσουν τη νομιμότητα ή την σκοπιμότητα.


Κανονικά ο Ολυμπιακός είτε το θέλει ο Κόκκαλης είτε όχι πρέπει να προκριθεί. Από την στιγμή που έγινε η ...πατάτα, η ΕΠΟ πρέπει να τηρήσει τους κανονισμούς διαφορετικά το κύπελλο και το πρωτάθλημα είναι...άναρχο και ότι θέλει κάθε ομάδα θα κάνει.
Ο Κόκκαλης μπορεί να θέλει να παίξει ...

παιχνίδια και να πει όχι στην πρόκριση είτε για να δείξει ότι έχει άλλο επίπεδο είτε επειδή θέλει να ξεφορτωθεί μια διοργάνωση για να μην κουράζονται οι παίχτες του. Τον Πιλάβιο όμως και την ΕΠΟ τις τους κόφτει;
Αν ήταν ο Ολυμπιακός στην θέση του Πανσερραικού δεν θα έπρεπε να τον αποκλείσουν; Αν δεν γινόταν θα φωνάζαμε όλοι ότι είναι σκάνδαλο και παρότι ο Πανσερραικός δεν θα ήθελε να κάνει ένσταση, το ...σύστημα θα περνούσε τον Ολυμπιακό.

Τώρα πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Και αν δεν γουστάρει ο Κόκκαλης και η ομάδα του, ας πάει στο άλλο ματς να χάσει και να αποκλειστεί και πάλι.

Έτσι και αλλιώς το 3-1 έγραψε και δεν...ξεγράφει. Τέλος. Το ρεζιλίκι είναι ρεζιλίκι.

Όμως οι κανονισμοί είναι άλλο πράγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...