Λαμπίρη- Αδαμόπουλος Ένα βήμα πριν από το γάμο;



Εδώ και αρκετούς μήνες, η Χριστίνα Λαμπίρη ζει τον έρωτα στο πλευρό του προέδρου της κοινότητας Πικερμίου, Θανάση Αδαμόπουλου. Μάλιστα είναι κάτι που και εκείνη δεν κρύβει — αντιθέτως, σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό στο «ΟΚ!» παραδέχτηκε: «Επιτέλους, είμαι ευτυχισμένη».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η σχέση αυτή πάει τόσο καλά που το ζευγάρι ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο βήμα: τη συγκατοίκηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια του «Super Star» και ο σύντροφός της σκοπεύουν σύντομα να μετακομίσουν σε ένα σπίτι στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Το σπίτι ανήκει στο Θανάση Αδαμόπουλο και έχει θέα στη θάλασσα, ενώ πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως.

Το περιοδικό κάνει λόγο για «πρόβα τζενεράλε», καθώς άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως το ζευγάρι βρίσκεται πιθανότατα ένα βήμα πριν από το γάμο, ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο 2010.
www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...