Τεν Κάτε: Με καρδιά και αφοσίωση για τη νίκη







 Τη δεύτερη νίκη του στους ομίλους του Europa League, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στους «32» της εν λόγω διοργάνωσης ζήτησε ο Χενκ Τεν Κάτε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του,  εν όψει του αυριανού (22:05) εντός έδρας αγώνα με την Στουρμ Γκρατς.


«Περιμένω να παίξουμε με καρδιά και αφοσίωση. Πρέπει να παίξουμε για τον κόσμο μας, αυτό πρέπει να κάνουμε συνέχεια. Εύχομαι οι Έλληνες Θεοί να είναι ακόμα πάνω από την Αθήνα και να μας φέρουν τύχη» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ολλανδού τεχνικού των «πρασίνων».

Εν συνεχεία ερωτηθείς για το αν αποτελεί κίνητρο για το τριφύλλι» το γεγονός ότι η αυστριακή ομάδα διατηρεί αήττητο σερί από το 2002 σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς δήλωσε:

«Δεν είναι κίνητρο για μας τι κάνει η Στουρμ. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε και αν τα καταφέρουμε μπορεί να είμαστε ακόμη και πρώτοι. Είναι καλή ομάδα η Στουρμ, με αμυντικές αρετές, κάτι που φάνηκε στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ. Έχει καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να έχουμε πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα για να μην κάνουν αντεπιθέσεις».

Σε ό,τι αφορά τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός υποστήριξε: «Κάθε ματς διαρκεί 90 λεπτά. Στο πρώτο 45λεπτο ο αντίπαλος έχει δυνάμεις και μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό μας, ενώ στη συνέχεια κουράζεται.

Ως τώρα έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες που αμύνονται στο μισό γήπεδο», ενώ για το αν προβληματίζεται από την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, είπε: «Σε επτά ματς έχουμε δεχτεί μόλις τρία γκολ.

Οι αντίπαλοι κάνουν ευκαιρίες, αλλά κι εμείς κάνουμε. Αν είχαμε επιτυχία σε κάθε ευκαιρία, θα είχαμε φτάσει τα 40 γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν μπαίνουν όλες οι ευκαιρίες γκολ. Έπρεπε να είχαμε νικήσει στην Καβάλα γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

Από την πλευρά του ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του «τριφυλλιού» στην σημερινή συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε δύσκολο τον αυριανό αγώνα, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθησή του ότι εν τέλει ο Παναθηναϊκός θα νικήσει:

 «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα νικήσουμε. Η Στουρμ απέδειξε πως είναι καλή ομάδα παίρνοντας βαθμό στην Τουρκία, πράγμα που δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο μας πως ό,τι έγινε στην Καβάλα ήταν ένα λάθος και να μην κάνουμε το ίδιο λάθος δύο φορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...