Λυτρώθηκε στο τέλος…


Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΓΚΟΛ


Με γκολ του Άκη Στολτίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Σταντάρ Λιέγης και πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.Στο 37’ ο Ντε Καμάργκο άνοιξε το σκορ για την Σταντάρ, ενώ στο 43’ ο Μήτρογλου ισοφάρισε σε 1-1.

Το "φιλμ" του αγώνα

17' Πρώτη ευκαιρία για τη Σταντάρ με τον Μποκανί να ξεφεύγει απο την άμυνα και να σουτάρει. Το σουτ άλλαξε πορεί και κατέληξε κόρνερ.

17' Απάντησε ο Ολυμπιακός, αλλά το σουτ του Ζαϊρί κατέληξε στην αγκαλιά του Μπολάτ.

24' Ο Γκαλέτι σουτάρει έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

37' ΓΚΟΛ. Η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ντε Καμάργκο.

43' ΓΚΟΛ! Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κεφαλιά του Κώστα Μήτρογλου, μετά από εκτέλεση φάουλ.

68' Δοκάρι για τη Σταντάρ, μετά από εξαιρετικό σουτ του Γιοβάνοβιτς.

90' ΓΚΟΛ! Ο Άκης Στολτίδης με κεφαλιά από κοντά, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Σταντάρ σημειώνει το 2-1 για τους Πειραιώτες.

Κίτρινες κάρτες: Μέλμπεργκ - Μανγκαλά, Ρικάρντο Ρότσα

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ρ. Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ζαϊρί (72' Στολτίδης), Μήτρογλου, Μαρέσκα.

Σταντάρ Λιέγης (Λάζλο Μπόλονι): Μπολάτ, Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Νταλμά (48' Κανσελά), Μποκανί, Ντε Καμάργκο (88' Νισέζ), Καμοτσάτο, Σαρ, Μανγκαλά, Γιοβάνοβιτς, Βίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...