ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕ ΓΚΙΟΛΙΑ!!!!!!


ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖOUGLA

Απαρηγόρητοι οι νταβατζήδες




Δεν χρειάστηκε παρά μία ολιγόλεπτη συνομιλία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αλλά και ένας σοβαρός Εισαγγελέας. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιχείρηση, που στήθηκε άκομψα και άγαρμπα με στόχο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αποδομήθηκε εις τα εξ ων συνετέθη.

Ο Εισαγγελέας κ. Σακελάκος αποφάσισε πως δεν συντρέχει λόγος αυτοφώρου διαδικασίας ως προς την μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του Blog «Τρωκτικό» και υπάλληλος του Δημήτρη Κοντομηνά και Θέμου Αναστασιάδη, Σωκράτης Γκιόλιας. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παραμένει ελεύθερος και η υπόθεση, επί της ουσίας, θα κριθεί σε τακτική δικάσιμο. Μένει η απίστευτη λύσσα εκείνων που «έστησαν» την μήνυση, εκείνων που διαδίδουν μέσω ιστοσελίδων με επικεφαλής το «Τρωκτικό» ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μεταφέρεται σιδηροδέσμιος πίσω από τα κάγκελα. Δεν τους έγινε η χάρη.

Επειδή γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και ο κόσμος είναι μικρός, πολύ μικρός για να κρυβόμαστε, ας επισημανθεί για άλλη μία φορά πως αυτή η μήνυση του Σωκράτη Γκιόλια δεν ήταν παρά ένα ακόμη λιθαράκι στον πόλεμο που άρχισαν οι εντολείς και αφεντικά του εν όψει της έκδοσης της εφημερίδας «VETO».

Οι μηνύσεις που κατατέθηκαν από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εναντίον του Γκιόλια με ηθικούς αυτουργούς τους εντολείς και αφεντικά του, Δημήτρη Κοντομηνά και Θέμου Αναστασιάδη, είναι απλά το φυσικό επακόλουθο της τακτικής, η οποία επελέγη από τα συμφέροντα που έχουν βάλει ως στόχο την υπονόμευση του εκδοτικού εγχειρήματος που ακούει στους τίτλους «zougla.gr» και «VETO».

Γελάει σαφώς καλύτερα εκείνος που γελάει τελευταίος. Αυτό το δικαίωμα, να γελάσουμε τελευταίοι δηλαδή, το διατηρούμε για τον εαυτό μας ως κόρη οφθαλμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...