«Επίθεση» στην Ελεονώρα Μελέτη από το Κους - Κους

Τα χαμηλά ποσοστά της Ελένης Μενεγάκη, αρχικά αιφνιδίασαν τον Alpha. Στη συνέχεια προβλημάτισαν και στο τέλος προκάλεσαν πανικό.

Ενδεικτικό αυτού του πανικού, είναι ότι η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha Κους - Κους επέλεξε να επιτεθεί στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη επειδή – όπως λένε – παρουσιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης της ζώνης 10:00-13:00, δεν διευκρίνισαν ότι σε δύο ημίωρα από το τρίωρο, η εκπομπή της Ελένης είχε διακοπεί, εξαιτίας της έκτακτης πολιτικής επικαιρότητας.

Αυτό τους μάρανε; Στην υπόλοιπη ώρα που η Μενεγάκη έπαιζε κανονικά και παραταύτα έχανε από τον Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο δεν τους ενδιαφέρει; Ολη την προηγούμενη εβδομάδα που έχανε η Μενεγάκη, χωρίς να διακόπτει ούτε ένα λεπτό για έκτακτη πολιτική επικαιρότητα, δεν έχουν να πούνε κάτι;

Για τα δικά τους ποσοστά που χθες σημείωσαν μέσο όρο 9% έχουν να πούν κάτι; Σε κάθε περίπτωση, η Πόπη Διαμαντάκου, τηλεκριτικός και γνωστή για τη σοβαρότητά της, τα λέει ένα χεράκι σε αυτούς που προσπαθούν να παραστήσουν τους υπερασπιστές της Ελένης Μενεγάκη. «Οι Κους Κους άδες αφρίζουν κάθε μεσημέρι στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την Μενεγάκη. Από ποιους; Δεν έχει σημασία. Παντού βλέπουν εχθρούς κι αν δεν βλέπουν τους υποθέτουν. Η εκπομπή έχει εξελιχθεί σε ριάλιτι που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο Save Ελένη. Χθες ξεχείλιζαν αγανάκτηση εναντίον της Ελεονώρας. Σκευωρεί εναντίον της Ελένης. Εβγαλε στην εκπομπή της κάρτα με ποσοστά τηλεθέασης, όπου δεν είχε συνυπολογίσει τη διακοπή μιας ώρας της Μενεγάκη λόγω επικαιρότητας και τα ποσοστά έβγαιναν μικρότερα. Όχι ότι δεν έχει καθόλου χώρο για μία Ελένη η ελληνική τηλεόραση. Εχει. Οσο της αρμόζει. Πολύ μικρότερο απ’ όσο είχε μέχρι σήμερα».

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε το πρωί από την εκπομπή της στο Κους - Κους. Τελικά όλο αυτό που γίνεται, με τις διάφορες εκπομπές «καλόπιστης κοινωνικής κριτικής» και τα νούμερα τηλεθέασης έχει πολύ πλάκα.

Δείτε πώς παρουσίασαν το πρωί τα ποσοστά της Ελένης Μενεγάκη στην Πρωινή Μελέτη και την απάντηση της Ελεονώρας.

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...