Κρυβόταν στα βουνά για να μη συλληφθεί




Κρυβόταν στα… βουνά επί 15 ημέρες για να αποφύγει τη σύλληψή του. Η ανάγκη του όμως να έρθει σε επαφή με κάποιο δικηγόρο τον οδήγησε στα χέρια της αστυνομίας που του είχε στήσει καρτέρι.

Ο λόγος για τον κτηνοτρόφο από το Πετρωτό που την παραμονή των εκλογών είχε στήσει καρτέρι σε συγχωριανό του και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί ο κουνιάδος του καταζητούμενου ως συνεργός στην επίθεση και είχε οδηγηθεί στον ανακριτή. Ο συνεργός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική εκδίκαση της υπόθεσης.

Σε βάρος του κτηνοτρόφου οι Αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος κρυβόταν όλο το προηγούμενο διάστημα σε ερημικές τοποθεσίες στην ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη του και τον παρακολουθούσαν περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να επέμβουν.

Τελικά, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη χθες το πρωί στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας, όπου μετέβαινε για να συναντηθεί με δικηγόρο.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί από τον Εισαγγελέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και θα περάσει σήμερα το πρωί το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί.

Η απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του κτηνοτρόφου συνέβη το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Πετρωτό.

Το θύμα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο συγχωριανός του τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα στο παρμπρίζ του οχήματός του, ακριβώς μπροστά από την θέση του οδηγού και από απόσταση τριών μέτρων.

Ευτυχώς, το παρμπρίζ δεν έσπασε, με αποτέλεσμα ο κτηνοτρόφος να βγει από το όχημα και να καταδιώξει τον δράστη, ο οποίος ήταν οπλισμένος με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία φέρεται να όπλισε σημαδεύοντάς τον στο δεξί του πόδι, όπου και τον τραυμάτισε.

Στην πορεία, σύμφωνα με τον παθόντα, εμφανίστηκε και ο κουνιάδος του δράστη, ο οποίος φέρεται να τον πυροβόλησε.

Ο κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε από την κόρη του στο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Δράστης και θύμα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κτηματικές διαφορές.

Πηγή: Skai Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...