Συγκλονιστικές καταθέσεις στη Δίκη Σεργιανόπουλου

Σημαντικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου( σήμερα συνεχίζεται η Δίκη)έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω των καταθέσεων των μαρτύρων της Δίκης. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος κατέθεσε πριν από λίγο ότι τον είχε πάρει τηλέφωνο ο ηθοποιός μια εβδομάδα πριν την δολοφονία, γιατί φοβόταν για τη ζωή του!!!

Όπως αποκάλυψε, ο Γιώργος Τσούκαλης, όταν τον ρώτησε από που δέχεται απειλές και αν είναι από το χώρο των ναρκωτικών, ή από ομοφυλοφιλικούς κύκλους, ο ηθοποιός δεν γνώριζε. Ήταν φοβισμένος αποκάλυψε στο δικαστήριο.

Ο άνθρωπος που έμπαινε μέσα στο σπίτι της οδού Μετεώρων, η οικιακή βοηθός του αδικοχαμένου ηθοποιού, κατέθεσε και αυτή, ως μάρτυρας κατηγορίας στην αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη Σεργιανόπουλου. "Ήταν τρυφερός, ακριβοδίκαιος, αξιοπρεπής,αλλά με απίστευτα ερωτικά πάθη. Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στην κατάθεσή της- πριν από λίγο καιρό, όταν ήταν σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα- η 27χρονη οικιακή βοηθός τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Η γυναίκα πήγαινε στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων τρεις φορές την εβδομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Νίκου Σεργιανόπουλου , σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος ,είναι και αυτός ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας του Γεωργιανού που δολοφόνησε με 26 μαχαιριές τον δημοφιλή ηθοποιό.

Η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα, συγκλόνισε το ακροατήριο στη δίκη Σεργιανόπουλου. Ο επιστήθιος φίλος του, έλαβε από τον ηθοποιό και ένα μήνυμα, λίγο καιρό πριν πεθάνει. Τι έγραφε; ανησυχούσε... για την αδερφή του. Την αδερφή του που πέθανε και αυτή από την επάρατο νόσο, μια μέρα πριν από την επαναληπτική διαδικασία. Ο Σεργιανόπουλος ανησυχούσε πολύ για την αδερφή του.

H ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.stifora.gr θα παρακολουθεί την δίκη και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις. Επειδή οι μάρτυρες είναι 22 πιθανολογείται ότι η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί και αύριο. Αφού είναι αδύνατον να εξετασθούν τόσοι μάρτυρες.

www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...