ΑΝΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ



Επειδή ουδέποτε υπήρξαμε μικρόψυχοι, και επειδή περάσαμε κάποια από τα χρόνια μας εργαζόμενοι στις δημοσιογραφικές εκπομπές ΖΟΥΓΚΛΑ και ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ τις οποίες θεωρούμε και κορυφαίες. Επειδή θεωρούμε ότι εάν ο Μάκης θέλει μπορεί να βρει τον παλιό καλό δημοσιογραφικό εαυτό του. Θα διαφημίσουμε και το καινούργιο εγχείρημα του παλιού μας "αφεντικού" μέχρι ότου αποδειχθεί ότι κάναμε ΛΑΘΟΣ. Και επειδή εμείς αγαπάμε τα λάθη μας , να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ότι καθόλου δεν χαιρόμαστε με όλα αυτά που του συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και τα οποία ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό έχει προκαλέσει. Ελπίζω οι "άσπονδοι" φίλοι μας να καταλάβουν ότι αυτή μας η κίνηση δεν έχει καμιά άλλη ΑΞΙΑ και κυρίως δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα και οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι ΑΓΑΠΑΜΕ την δημοσιογραφία και τη σχολή που δημιούργησε ο Μάκης την προηγούμενη δεκαετία!!! Δεν συμφωνούμε με τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει χωρίς στοιχεία η ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ και κυρίως διαφωνούμε με τους συνεργάτες του Μ. Ν και Ν.Γ στην αντίληψη και στις κρίσεις που κάνουν για πρώην συναδέλφους τους.


Τέλος είμαστε πεπεισμένοι και το έχουμε ΠΡΩΤΟΙ γράψει ότι στην εφημερίδα του ο Μάκης έχει συνεργάτες που κάθε άλλο παρά ΠΕΡΗΦΑΝΟ μπορεί να τον κάνουν. Κυρίως δε θα πρέπει να διευκρινιστεί ποιος και με τι ποσοστό είναι μέσα στο VETO γιατί φυσικά εμείς εδώ δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαριστούμε σε κανέναν. Μέχρι να μας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ και πάλι του διαφημίζουμε ΔΩΡΕΑΝ μέχρι και την πρώτη του μήνα την νέα του ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ και του ευχόμαστε να είναι όσο πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ γίνεται. Γιατί σίγουρα δεν είμαστε όλοι ΙΔΙΟΙ και αυτό είναι πολύ θετικό. Για φαντάσου δηλαδή να είμαστε όλοι  δεν θα ήταν φρικτό; Για να δούμε Μάκη σε τι δια φέρετε από τους άλλους.


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...