ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης μετά από μήνυση που κατέθεσε η πρώην συνεργάτιδά του στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA3 Τάνια Ιακωβίδου.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.stifora.gr επικοινώνησε με την κυρία Ιακωβίδου η οποία μας είπε ότι: «Υπέβαλα μήνυση στον Γιάννη Παπαγιάννη επειδή χθες στις 7 το απόγευμα μου έστειλε απειλητικό μήνυμα από το κινητό του»

Η κυρία Τάνια Ιακωβίδου η οποία ως γνωστόν παραιτήθηκε από το EXTRA3 όπου εμφανιζόταν στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» καλύπτοντας το ρεπορτάζ του ΠΑ.ΣΟ.Κ, για να κατέβει υποψήφια με τη ΝΔ στο Υπόλοιπο Αττικής. Η κυρία Ιακωβίδου ισχυρίζεται ότι στο απειλητικό μήνυμα που της έστειλε ο Γιάννης Παπαγιάννης έλεγε ότι θα της κάνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ σε άλλον άνθρωπο!!!

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί ο δημοφιλής παρουσιαστής θα έστελνε ένα τέτοιο μήνυμα και γιατί να έχει μένος με την πρώην συνεργάτιδά του. Σίγουρα πάντως η Τάνια Ιακωβίδου που ξεκίνησε επαγγελματικά από το παλιό TELECITY , στην συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από το ALTER και εν συνεχεία είχε περάσει από τον «Όμορφο Κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε την μήνυση φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα.

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο συμβάν.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.stifora.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον Γιάννη Παπαγιάννη αλλά δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μας. Τις επόμενες ώρες θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στην περίεργη αυτή υπόθεση.

www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...