ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά ο Βρύζας


Ο Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του ως νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, αρχίζοντας το δύσκολο έργο να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια που... ξεκίνησε ο προκάτοχός του, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Πέρα από τα αγωνιστικά ζητήματα, τα οποία κατέχει πολύ καλά, πλέον θα τον απασχολήσουν τα διοικητικά και τα οικονομικά. Βέβαια θα έχει τη στήριξη όλων των συνεργατών του, που παραμένουν στο πλευρό του.

Ο Βρύζας θα ενημερωθεί για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση δύο εκατομμυρίων ευρώ για την τρέχουσα σεζόν, όπως προέβλεπε ο προϋπολογισμός.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή θα παραμείνει κενή μέχρι νεοτέρας. Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν τα ονόματα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και του Γιώργου Κωστίκου, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα από την ΠΑΕ. Άλλωστε δεν είναι αυτό το φλέγον ζήτημα τη δεδομένη στιγμή.

Παραχωρεί τις μετοχές ο "Ζαγόρ"

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, θα μεταβιβάσει σε μέλος της διοίκησης τις μετοχές που είχε στην κατοχή του, εκτός από το ποσοστό που αντιστοιχεί στις 100.000 ευρώ, ποσό που είχε βάλει ο Ζαγοράκης στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επιστρέφει ο Μουν

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αρχίσει τη Δευτέρα (12/10) και τα προβλήματα σιγά σιγά λύνονται για τον Φερνάντο Σάντος. Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Μουν, Σνάουτσνερ και Κοντρέρας, ενώ έτοιμος θα είναι πιθανότατα και ο Βιτόλο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι διεθνείς κι έτσι μοναδικοί απόντες για τον Πορτογάλο προπονητή του «δικέφαλου» θα είναι οι Φιλόμενο και Αμπουμπακάρι.

www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...