«Ναι» Κ. Παπούλια στην πρόταση επανεκλογής του



«Αποδέχομαι την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά τις δηλώσεις των κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Κ. Καραμανλή στη Βουλή ότι θα τον στηρίξουν για μία δεύτερη θητεία στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.



Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε την Παρασκευή, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, ότι θα προτείνει τον Κάρολο Παπούλια για μια δεύτερη προεδρική θητεία εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί και πρόσθεσε ότι με την θέση που έχει πάρει και η ΝΔ, η Βουλή θα έχει τη δυνατότητα να επανεκλέξει για μια δεύτερη θητεία Πρόεδρο που ασκεί με άψογο τρόπο τα καθήκοντά του και τιμά τα καθήκοντά του.

Το Σάββατο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Καραμανλής, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του παραμένει σταθερό στη θέση για επανεκλογή του Κάρολου Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...