Δομάζος: " Γίνομαι γραφικός όταν λεώ τα ίδια για τον Τεν Κάτε"


Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» για τα θετικά στοιχεία του Παναθηναϊκού, αφήνοντας και νέες αιχμές για τον Χενκ Τεν Κάτε.
Αναλυτικά: «Το θετικό είναι ότι είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και προχωράει καλά στην Ευρώπη. Για...

εμένα δεν παρουσιάζει τίποτα, εκτός των παραπάνω. Στην Ευρώπη πήγαινε πάντα καλά. Αυτά που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, κρύβονται από τα αποτελέσματα. Όταν δίνει πολλά εκατομμύρια και πανηγυρίζεις όταν παίρνεις ισοπαλία στην Καβάλα, δείχνεις μικρός. Με ενοχλεί ότι δώσαμε τόσα λεφτά και δεν μπορούμε να ενθουσιάσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός πάει για το πρωτάθλημα. Με τα λεφτά που δόθηκαν θα μπορούσαν να έχουν έρθει καλύτεροι παίκτες και ονόματα. Τα χρήματα που διέθεσε ο Παναθηναϊκός δεν τα υπολογίζαμε στο παρελθόν. Αν είχε γήπεδο θα μπορούσε να δώσει περισσότερα χρήματα και να φέρει καλύτερους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης του «τριφυλλιού».


- Για τον Χενκ Τεν Κάτε:

«Δεν θέλω να λέω τα ίδια για τον κ. Τεν Κάτε. Επειδή θα λένε ότι γίνομαι γραφικός και ότι γκρινιάζω. Εσείς έχετε δει κάτι διαφορετικό από τον φετινό Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρυσι; Και φέτος από στημένες φάσεις βάζει γκολ. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτες για να πάρει πάνω του την ομάδα. Ο Νίνης είναι μικρός και δεν μπορούμε να στηριχθούμε πάνω του. Έχει ταλέντο, αλλά δεν μπορεί να παρασύρει τους υπόλοιπους. Πρέπει να παίζει... Όταν παίζει 20 λεπτά, δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Αν παίξει περισσότερο, θα δείξει περισσότερα πράγματα. Αυτή τη στιγμή παίζει φοβισμένα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αν δεν έχεις μεγάλους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν είχε ένα "δεκάρι" που κάνει τη διαφορά, με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Βαρέθηκα να παίζει ο Παναθηναϊκός ένα ημίχρονο και να μην παρουσιάζει τίποτα. Έπαιξε κόντρα σε μία ομάδα (σ.σ.: Στουρμ Γκρατς) που θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα. Μπράβο στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Όμως πρέπει να δει και κάτι καλύτερο. Αυτή τη στιγμή βλέπει γκολ με το... σταγονόμετρο».

-Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφές, αλλά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα χάνουν κάτι από τη δύναμή τους. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει, θα κερδίσει το παιχνίδι».

-Για τον φετινό τίτλο:

«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, αφού οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καλύτερες από εκείνον. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να το πάρει. Ωστόσο, ο προπονητής (σ.σ.: Τεν Κάτε) δεν αφήνει έναν κορμό να παίξει σε μερικά παιχνίδια για να μάθει ο ένας τον άλλον. Συνέχεια παρατάσσει διαφορετική ενδεκάδα. Δεν ξέρουμε τι όνειρα βλέπει...»
postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...