Όλα για τα λεφτά...

"Άνθρωποι" που όλη την ώρα χαμογελάνε, γεμάτοι Θετική Ενέργεια και Καλοσύνη και που ισχυρίζονται ότι όλα είναι καλά και αν Χαμογελάμε συνέχεια διώχνουμε την Αρνητική Ενέργεια από πάνω μας κλπ κλπ, δεν με πείθουν ποτέ.

Και προφανώς δεν πείθουν ούτε και το Τρελό Κουνέλι που επιμελήθηκε την φωτό (πάνω). Σίγουρα κρύβουν κάτι και μάλλον πολύ κακό. Εγώ δηλαδή για την εικονιζόμενη το είχα δει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η πρόταση του Φασουλή να παίξει στο θέατρό του μ' έκανε να την ξαναδώ και με ένα άλλο μάτι.
Στον πρωϊνό καφέ βέβαια φάνηκε. Και στο Next Top Model ξεγυμνώθηκε.

Θέλετε να βγάλετε Λεφτά ??? Ρωτούσε τα άγουρα κοριτσάκια... και όταν δεν απαντούσαν δυνατά, τότε ξαναρωτούσε τσιριχτά ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ???...... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ φώναζαν τα μελλοντικά μοντελοπνιγμένα !!!

Το μεσημέρι, καθώς έτρωγα είδα κάποιο θέμα για την κάτω εικονιζόμενη. Άκουσα ότι για 15 μέρες θα έβγαζε 30.000 €. Κάτι που ο μέσος πολίτης τα βγάζει σε 2+ χρόνια.

Ξέρετε σε πόσα κοριτσάκια έχω δει τη συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπο. Γεμάτο είναι το FB. Παρατηρήστε το. Πρότυπο έχει γίνει η Όλγα. Βέβαια λείπει κάποιο παντελόνι και κάποιο μπλουζάκι. Σε πολλές φωτό που κυκλοφορούν στο Internet λείπουν και τα χέρια αλλά και το εσώρουχο!!! Όταν τα κοριτσάκια ακούν αυτά τα ποσά, πολλά θέλουν να ακολουθήσουν την "Καριέρα" της???

Σε κάποια εκπομπή με βδελυγμία ανακάλυψα ότι πολλά, Πάρα Πολλά κοριτσάκια ήθελαν να γίνουν σαν και αυτή. Και πάνε στον πλαστικό και ζητάνε, εγώ θέλω να γίνω σαν ....

Αν δεν βγουν τα σκουπίδια στην επιφάνεια της θάλασσας δεν ανακαλύπτεις πόσο βρώμικη είναι. Το ερώτημα είναι ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ??? ...

http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...