Με πλοκάμια και στο Βόλο το κύκλωμα των μοντέλων!

Δούλευε σε τηλεοπτικά κανάλια του Βόλου η Μαριάννα Μπερερή!


Σάλος έχει ξεσπάσει στο χώρο της μόδας μετά τη δημοσιοποίηση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από γνωστό μοντέλο. Τα στοιχεία ωστόσο που απορρέουν από την κατάθεση του 32χρονου μοντέλου φέρνουν νέα δεδομένα στο προσκήνιο, μιας και η κατηγορούμενη εμπλέκει πολύ γνωστό μοντέλο, που εργαζόταν για αρκετά χρόνια στο Βόλο!
Το 32χρονο μοντέλο...


που φέρεται ως διακινητής ναρκωτικών στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια ενέπλεξε, σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, γνωστό μοντέλο που κατά καιρούς έχει φωτογραφηθεί σε πολύ γνωστά περιοδικά.
Το ενδιαφέρον στοιχείο όμως της υπόθεσης είναι πως το όνομα του μοντέλου είναι πολύ γνωστό στην κοινωνία του Βόλου, καθώς για αρκετά χρόνια εργάστηκε στην περιοχή, συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές κι έκανε διαφημιστικές καμπάνιες για καταστήματα της πόλης, αλλά και σποτ τουριστικού ενδιαφέροντος.

Οι «αποκαλύψεις» της κατηγορούμενης
Η 32χρονη καλλονή στην απολογία της ανέφερε πως είναι η ίδια τοξικομανής και ζει μαζί με το σύντροφό της, ο οποίος είναι κι αυτός εξαρτημένος. Η ίδια παραδέχτηκε πως κάνει χρήση τσιγάρων κάνναβης και κοκαΐνης σε καθημερινή βάση, ενώ είχε σκοπό να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
Οι αστυνομικές αρχές εκτός από τα 6 περίπου κιλά κάνναβης και τα 2,8 κιλά κοκαΐνης που βρήκαν στο σπίτι του μοντέλου, βρήκαν και μια ατζέντα με ονόματα και διάφορα νούμερα.
Το μοντέλο στην απολογία της, σύμφωνα με την αθηναϊκή εφημερίδα, ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της πολυσυζητημένης ατζέντας και μεταξύ άλλων ανέφερε και το όνομα του άλλου μοντέλου, που εργαζόταν στο Βόλο. Ισχυρίστηκε πως το γνωστό στην κοινωνία της πόλης μας μοντέλο επιθυμούσε το σύντροφό της, γι’ αυτό και χάλασε η μεταξύ τους φιλία.
Από την πλευρά της η εμπλεκόμενη πλέον μητέρα και σύζυγος, μιλώντας στην εφημερίδα, επεσήμανε πως «η 32χρονη πιστεύει πως την «έδωσα» στην αστυνομία». Η ίδια είχε επικοινωνήσει με την κατηγορούμενη, καθώς είχε μάθει από κοινούς τους γνωστούς πως δεν ήταν πολύ καλά στην υγεία της.
Ωστόσο την ημέρα που προσπάθησε να τη βρει στο σπίτι της, ένας κύριος από την πολυκατοικία της 32χρονης τής συνέστησε να φύγει, γιατί μπορεί να έρθει η αστυνομία.
Με αφορμή λοιπόν αυτό το περιστατικό το 32χρονο μοντέλο θεώρησε πως υπεύθυνη για τη σύλληψή της ήταν η συνάδελφός της, η οποία αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση και ξεκαθαρίζει πως δεν είχε επαφές με την κατηγορούμενη, μιας και η ζωή της πλέον έχει αλλάξει ούσα μητέρα και σύζυγος.
Παρ’ όλα αυτά η είδηση και μόνο της εμπλοκής του ονόματός της έφερε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ άνθρωποι που γνώριζαν το μοντέλο δεν πίστευαν πως θα υπήρχε τέτοια τροπή στο γεγονός.

Κορυφή του παγόβουνου
Η υπόθεση του 32χρονου μοντέλου όμως δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τις αρχές. Το γνωστό μοντέλο Τεό Θεοδωρίδης πιάστηκε στη «φάκα» των αστυνομικών, όταν προσπάθησε να εισάγει στην Ελλάδα 4 κιλά καθαρής κοκαΐνης, αξίας 1,5 εκ. ευρώ από την Κολομβία.
Παράλληλα οι αρχές συνέλαβαν το καλοκαίρι 30χρονο μοντέλο που εκδιδόταν προς 1.100 ευρώ! Η Αστυνομία επισημαίνει πως οι μεγαλύτερες επενδύσεις των κυκλωμάτων αφορούν στην πορνεία, ενώ όπως προκύπτει από τις δικογραφίες το ποσό για μία βραδιά μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 4.000 ευρώ.
Από την πλευρά τους άνθρωποι του μόντελιγκ σχολιάζουν πως τα ναρκωτικά και η πορνεία συνήθως πάνε μαζί, καθώς πρόκειται για το ίδιο πακέτο και το ένα ακολουθεί το άλλο.

http://www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...