Κουκουλοφόροι έκαναν έφοδο στο σπίτι τηλεπαρουσιαστή

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει


Γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια δύο ένοπλων κουκουλοφόρων που εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν. Φανερά τρομαγμένος και με δάκρυα στα μάτια ο....


Μένιος Φουρθιώτης μίλησε χθες στην «Espresso» για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα χέρια των δύο ληστών που απειλούσαν να του τινάξουν τα μυαλά στον αέρα εάν δεν τους έδινε όλα τα χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

«Ολα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν από τις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης. Μόλις είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου κοντά στο σπίτι μου, στην περιοχή Ρέα Δροσιάς, και ετοιμαζόμουν να ανοίξω την πόρτα του κήπου όταν δέχθηκα επίθεση από δύο άτομα», λέει και προσθέτει: «Ο ένας φορούσε στο κεφάλι κασκόλ και ο άλλος μάσκα. Μου έβαλαν τα όπλα στο κεφάλι και μου είπαν να μη βγάλω τσιμουδιά. Μπήκαμε στο σπίτι και άρχισαν να με χτυπούν. Με ανάγκασαν να ανέβω στο δωμάτιό μου και να τους δώσω 5.000 ευρώ, είκοσι συλλεκτικά κινητά, το laptop μου, ρολόγια, κοσμήματα, τα πάντα. Επειτα με κλείδωσαν στο δωμάτιο κι έφυγαν».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις του καθώς και τους χώρους του σπιτιού. «Δεν μένω μόνος μου, αλλά με τρεις κοπέλες που εκείνη τη στιγμή έλειπαν. Υπήρχαν ακριβά αντικείμενα και στα άλλα δωμάτια, αλλά αυτοί ήθελαν μόνο εμένα» εκτιμά και προσθέτει: «Μάλιστα, πριν φύγουν μου είπαν ότι αυτό είναι η αρχή. “Επεται συνέχεια” μου φώναξαν. Φοβάμαι πια για τη ζωή μου».

Ο νεαρός παρουσιαστής κατάφερε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου του και τρέχοντας πήγε σε κοντινό πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου και ζήτησε βοήθεια από τον ιδιοκτήτη.

Τις κινήσεις των ληστών κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ήδη οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν την κασέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...