Που ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ούτε ένα 24ωρο δεν μας χωρίζει από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες και όπως και οι υπόλοιποι πολίτες έτσι και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη στιγμή που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο 145ο εκλογικό τμήμα. Ο πρωθυπουργός θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 432ο τμήμα Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο 1717ο τμήμα Αθηνών, στη Νέα Ερυθραία.

Η Αλέκα Παπαρήγα θα ψηφίσει στο 1780ο τμήμα, στη Νέα Ιωνία, ο Αλέξης Τσίπρας στο 56ο Λύκειο Αθηνών στους Αμπελόκηπους και ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα ψηφίσει στο 196ο εκλογικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη.

Με τη σειρά τους, οι επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος και Γιάννα Κοντούλη, θα ψηφίσουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας και στο 6ο Γυμνάσιο Ζωγράφου αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...