Backstage στη ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Βέρτη

Backstage στη ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Βέρτη Μετά την απονομή του τριπλά πλατινένιου του cd ο Νίκος Βέρτης έδωσε την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ρυθμό 9.49 και στον Μάκη Πουνέντη και ήμασταν εκεί. Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να φτάνουν οι θαυμάστριες του τραγουδιστή προκειμένου να τον δούνε από κοντά και να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Ο Μάκης Πουνέντης ήταν ήδη στο ραδιοφωνικό σταθμό και περίμενε τον καλεσμένο του κλεισμένος στο γραφείο του δίνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Ακριβώς στις 6 ο διευθυντής του ρυθμού βρισκόταν στη κονσόλα, αλλά ο τραγουδιστής ακόμα δεν είχε έρθει. “Αλοιμόνο του” έλεγε αστειευόμενος και φυσικά δήλωσε πως “παρακολουθώ φανατικά gossip-tv”.


20 λεπτά μετά τις 6 ο Νίκος Βέρτης πέρασε την πόρτα του Ρυθμού και ήταν έτοιμος για την ραδιοφωνική του συνέντευξη. “Δεν το πιστεύω πως έχω τόσες προτάσεις γάμου”, σχολίασε μόλις είδε τα πρώτα μηνύματα να πέφτουν βροχή.
Φανερά ευδιάθετος διάβαζε τα mail των θαυμαστών του και τους ευχαριστούσε για την αγάπη τους, ενώ είπε πως “κάθε βράδυ κάθομαι και υπογράφω αυτόγραφα γιατί ο κόσμος είναι που με στηρίζει”.
Και μπορεί η δισκογραφία να περνάει κρίση, όμως, οι πωλήσεις του τελευταίου cd κατάφεραν να του χαρίσουν τριπλή πλατίνα και είναι κάτι που “με κάνει πολύ χαρούμενο”.
Ενδιάμεσα, όταν έπαιζαν τα τραγούδια του ο Νίκος Βέρτης συνομιλούσε με τον Μάκη Πουνέντη και πιο συγκεκριμένα σχολίαζαν για την βραδιά της απονομής του, όπου παρευρέθηκαν κοινοί τους φίλοι.
  www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...