Από τις πασαρέλες στην φυλακή η 32χρονη


Με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της κοκαΐνης που βρέθηκε στο γνωστό διαμέρισμα του Ελληνικού κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ανάμεσα στους οποίους και το 32χρονο μοντέλo.

Εξερχόμενοι από την Ευελπίδων και οδηγούμενοι από τους αστυνομικούς στις κλούβες για να μεταφερθούν στον Κορυδαλλό, η 32χρονη καλλονή επέμεινε στην αθωότητά της. «Είμαστε αθώοι, θα το δείτε, σύντομα θα λάμψει η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός σύντροφός της αρνείται επίσης την εμπλοκή του στην υπόθεση. Άλλωστε, όλοι οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν οτι είναι απλώς χρήστες ναρκωτικών, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις για ποιο λόγο βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο κιλά κοκαίνης και περίπου έξι κιλά χασίς.

Πάντως, το τμήμα δίωξης ναρκωτικών του λιμενικού σώματος συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει με ποια άλλα άτομα σχετίζονται οι τέσσερις συλληφθέντες, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εαν στο κύκλωμα συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα. Άλλωστε, στην ατζέντα της 32χρονης καλλονής υπάρχουν αρκετοί κωδικοί, άλλοτε με ελληνικούς και άλλοτε με λατινικούς χαρακτήρες, και δίπλα σημειωμένα μικροποσά, τα οποία η ίδια υποστήριξε οτι είναι είτε προϊόντα που αγόρασε, είτε άτομα τα οποία της χρωστούσαν χρήματα...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:
Η καυτή ατζέντα του μοντέλου που θα έκαιγε τραγουδιστές, παρουσιαστές και ίσως επιχειρηματίες ήταν ακόμα μια εφέρευση των ΜΜΕ που παραπληροφορούσαν επί τρεις μέρες τον κοσμάκη. Οι κωδικοί με ελληνικούς και άλλοτε λατινικούς χαρακτήρες απέχουν σίγουρα από τα ονοματεπώνυμα επωνύμων που τα "έγκυρα" ΜΜΕ επαναλάμβαναν ότι βρίσκονταν στο καρνέ της μοντέλας. Όταν ο δημοσιογράφος γίνεται σεναριογράφος και μάλιστα επιστημονικής φαντασίας καλό είναι να μην μπερδεύουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ με τις ΦΗΜΕΣ ή τους ΜΥΘΟΥΣ. Τα παραμύθια γενικώς που κάποιοι μας ταίζουν επειδή μας θεωρούν ηλίθιους. Όμως το παραμύθι τους έχει "κοντά" πόδια όπως και το ΨΕΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...