Άνθρωπος "κλειδί" η Εύα που αναζητά η Αστυνομία για την υπόθεση του 32χρονου μοντέλου





Στα ίχνη της 27χρονης Εύας βρίσκεται η ελληνική Αστυνομία που πιστεύει ότι είναι το πρόσωπο "κλειδί" για την υπόθεση ναρκωτικών και πορνείας που έχει αναστατώσει ολόκληρη τη showbiz μετά τη σύλληψη της 32χρονης Μαριάννας Μπερερή την Παρασκευή το βράδυ μαζί με άλλους τρεις άνδρες ηλικίας 54, 27 και 24χρονών αντίστοιχα.


Η κόκα και το trafficking

Οι συγκεκριμένοι φέρονται ότι εμπλέκονται σε τεράστιο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, αλλά και σε "ροζ" κύκλωμα που πλασάριζε πανέμορφα νεαρά μοντέλα σε ευκατάστατους κυρίους... Να θυμίσουμε ότι στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει το μοντέλο στο Ελληνικό μαζί με τον 24χρονο σύντροφό της βρέθηκαν 2,5 κιλά καθαρής κοκαΐνη και τα απαραίτητα "σύνεργα" για τη νόθευσή της την οποία είχε αναλάβει ο "χημικός" της σπείρας. Επιπλέον βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, ένα μέρος των οποίων ήταν κατατεθειμένο σε λογαριασμό εμπλεκομένου προσώπου. Η διακίνηση των ναρκωτικών και των γυναικών γινόταν με τρία νοικιασμένα κότερα που εκτελούσαν δρομολόγια σε κοσμικά νησιά και προμήθευαν τα πάντα σε όσους ενδιαφερομένους μπορούσαν να διαθέσουν τα μεγάλα χρηματικά ποσά που απαιτούνταν.
Ποια είναι η Εύα;
H 27χρονη Εύα είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος της Μαριάννας Μπερερή. Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr την Εύα και τη Μαριάννα τις συνδέει μια "αδερφική" φιλία, αφού η μία είναι η "σκιά" της άλλης. Η ξανθιά καλλονή Εύα, πασίγνωστη στους κοσμικούς κύκλους των Αθηνών εργαζόταν στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων και "πόρτα" σε πασίγνωστο club της ευρύτερης περιοχής.
Η πλουσιοπάροχη ζωή της Εύας δεν είναι άσχετη με το ρόλο της στην υπόθεση των ναρκωτικών και τις πορνείας. Οι έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Εύα "ψάρευε" ευκατάστατους πελάτες από το ξενοδοχείο και όχι μόνο και τους έφερνε σε επαφή με τη Μαριάννα Μπερερή, ήταν δηλαδή ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κυκλώματος και του πελατολογίου.
Οι Αστυνομικές Αρχές την αναζητούν καθώς πιστεύουν ότι θα "φωτίσει" περισσότερο την υπόθεση μιας και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εκ των έσω και μάλιστα, θα κάνει πάρα πολλούς κοσμικούς να χάσουν για τα καλά τον ύπνο τους...
WWW.STIFORA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...