Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ZOUGLA.GR

Πρώτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα κόμματος η σελίδα της Χρυσής Αυγής!

Σχετικά με το διαδίκτυο και τις εκλογές δημοσίευσε σήμερα άρθρο ο ιστότοπος zougla.gr. Σύμφωνα με το άρθρο αυτό προηγείται σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις του Alexa.com η ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί της Ν.Δ., του ΛΑΟΣ, του Συνασπισμού και στην συνέχεια του ΚΚΕ. Στην πραγματικότητα πρώτη σε επισκεψιμότητα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Alexa.com ιστοσελίδα κόμματος είναι η σελίδα της Χρυσής Αυγής! Διαβάστε τι έγραψε το zougla.gr:

“Οι εκλογές στο internet, Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009, 11:30: Οι εκλογές αυτές θα κριθούν και στο Διαδίκτυο. Ορισμένα κόμματα το έχουν αντιληφθεί, και ήδη εργάζονται σε αυτήν την κατεύθυνση. Ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ -εάν κρίνει κανείς από την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους, στη βάση των αποτελεσμάτων που δίνει το ειδικό εργαλείο μέτρησης στο INTERNEΤ, δηλαδή η ιστοσελίδα ALEXA… Οι ενδείξεις που δημοσιεύει η ιστοσελίδα ALEXA δείχνουν καθαρά πως την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει η ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ. Έπονται, κατά σειρά, η Νέα Δημοκρατία, ο ΛΑΟΣ, ο Συνασπισμός και τελευταίο το ΚΚΕ.”

Ας πάμε τώρα στα επίσημα στοιχεία του Alexa.com, τα οποία μπορεί και ο καθένας από εσάς να δει μπαίνοντας στην εν λόγω ιστοσελίδα. Οι αριθμοί που υπάρχουν δίπλα αφορούν την παγκόσμια κατάταξη της ιστοσελίδας και έχουν ως εξής:

ΠΑΣΟΚ 93.009, Ν.Δ. 188.111, ΛΑΟΣ 401.249 και ΚΚΕ 675.216.

Σε αυτόν λοιπόν τον πίνακα της Alexa, η δική μας ιστοσελίδα, blog για την ακρίβεια, στην παγκόσμια κατάταξη είναι στο 90.424!

ΠΗΓΗ:

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...