Νίκος Μάνεσης VS Αντώνη Σρόιτερ

«Η ώρα της κάλπης» έφερε την ώρα της κρίσης για το Νίκο Μάνεση και τον Αντώνη Σρόιτερ. Οι δύο άντρες της ενημερωτικής ζώνης του Alpha, αν και αρχικά κονταροχτυπήθηκαν για το ποιος θα αναλάβει το πολιτικό τοκ σόου του σταθμού ενόψει των εκλογών, τώρα μάχονται για το ποιος θα επικρατήσει, αλλά και ποιος θα κλέψει τις εντυπώσεις, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην ιδιοκτησία.

Οι δημοσιογράφοι με το που ανακοινώθηκε η έκτακτη εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή του καναλιού έθεσαν τον εαυτό τους στις…επάλξεις.Ο Νίκος Μάνεσης, κυρίως λόγω της εμπειρίας του θεώρησε δεδομένη την ανάληψη της συγκεκριμένης εκπομπής, κάτι που έσπευσε να ανακοινώσει και στους πολιτικούς φίλους του.Κανόνιζε όμως χωρίς τον Σρόιτερ, ο οποίος ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων πίστεψε πως θα ήταν και ο ιδανικός για να φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της κάλπης.

Αυτό ανάγκασε τη διεύθυνση να αποφασίσει την εναλλάξ παρουσίαση, κάτι όμως που δεν άρεσε καθόλου στο Μάνεση.«Ο Νίκος λόγω της φιλοσοφίας των ειδήσεων, παρουσιάζει κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά τον εκφράζει. Περίμενε λοιπόν τις εκλογές για να αποδείξει την ισχύ του…», υποστηρίζει συνεργάτης του.«Άλλωστε το πολιτικό είναι κάτι που το έχει δουλέψει και το γνωρίζει πολύ καλά συγκριτικά με τον Αντώνη. Πάνω σε αυτό πόνταρε και περίμενε πως η εκπομπή θα είναι δική του…».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...