ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ STAR

Το φθινόπωρο το Star δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσει όλη η οικογένεια παρακολουθώντας μια σούπερ κωμωδία αλλά και μια νέα παιδική σειρά που θα κλέψει τις καρδιές των μικρών μας φίλων.

Την Κυριακή 20/9 πρεμιέρα για την κωμική σειρά “The Big Bang Theory”.

Ο Λέοναρντ και ο Σέλντον είναι λαμπροί φυσικοί επιστήμονες, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές περηφάνιας στις οικογένειές τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω».

Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες.

«Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova (έκρηξη μεγάλων αστεριών) εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.

Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και μέσα σε όλα, εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με Phd στη μόδα και το clubbing,

Ο Λέοναρντ από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει ... τον ουρανό με τ’άστρα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και ανακαλύπτει έναν καινούριο ...σύμπαν! Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή! Πρωταγωνιστούν οι : Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλι Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Σάρα Γκίλμπερτ, Κουνάλ Ναϊγιά.

Ο 1ος κύκλος της σειράς αποτελείται από 17 επεισόδια.

Έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου του 2007 και τη σεζόν παρακολούθησαν 8.300.000 τηλεθεατές.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η σειρά ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου του 2008 και το κάθε επεισόδιο παρακολούθησαν 1 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Το 2009 η σειρά τιμήθηκε από τα Television Critics Association Awards με το βραβεία «Καλύτερης Κωμικής Σειράς» και «Καλύτερης ερμηνείας σε κωμική σειρά» για τον Τζίμι Πάρσονς.

Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της σειράς, το τμήμα του σεναρίου που αφορά στην επιστήμη επιμελείται ο καθηγητής φυσικής και αστρονομίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Ντέιβιντ Σάλτζμπεργκ. Ο παραγωγός της σειράς Μπιλ Πράντι δήλωσε πως τους ενδιαφέρει πολύ όσα ακούγονται στη σειρά να είναι σωστά και εμπεριστατωμένα.

Η σειρά, εκτός από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, προβάλλεται σε 55 χώρες : Αλβανία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τσεχία, Πολωνία, Δανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ουκρανία, Κύπρο, Ισραήλ, Τουρκία, Αργεντινή, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Γουατεμάλα, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα, Νικαράγουα, Ονδούρα, Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαντόρ, Παναμά, Παραγουάη, Περού, Κούβα, Τρινιδάδ και Τομπάγκο, Καναδά, Βραζιλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι, Μπαγκλαντές, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Ινδία, Πακιστάν, Νότιος Αφρική

Κάθε Κυριακή στις 16:45

Το Σάββατο 19/9 μια νέα παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2006. Έρχονται οι Power Rangers Mystic Force! Πέντε νεαροί μάγοι καλούνται να πολεμήσουν για την επιβίωση του πλανήτη με την καθοδήγηση ενός σοφού μέντορα και ενός αρχαίου βιβλίου που αποκαλύπτει τα άγνωστα μυστήρια. Για να πετύχουν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν απίστευτες πολεμικές δεξιότητες και να στηριχθούν στην ομαδική δουλειά.

Μια μαγική περιπέτεια ξεκινάει για την παρέα. Θα πολεμήσουν επικίνδυνα τέρατα, θα γίνουν φίλοι με δράκους που θα ταχθούν στο πλευρό τους, θα γνωρίσουν το απόλυτο κακό και θα μεταμορφωθούν σε ήρωες, στους μοναδικούς Power Rangers Mystic Force!

Παίζουν οι νεαροί ηθοποιοί : Φιράς Ντιράνι, Άντζι Ντίαζ, Ρίτσαρντ Μπρακαντισάνο

Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...