Gay δημοφιλής τραγουδιστής την πέφτει στον πρώην γνωστής τραγουδίστριας

Ερωτευμένος και μάλιστα με τον πρώην σύντροφο, πασίγνωστης συναδέλφου του, εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο καλλιτέχνης, γνώρισε το νεαρό το καλοκαίρι, όταν εκείνος τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί μετά από συναυλία και από τότε, δε μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του.

«Έχει πάθει πλάκα με τον πιτσιρικά…» αποκαλύπτει πρώην συνεργάτης του τραγουδιστή, που ήταν παρόντας στη γνωριμία των δύο αντρών.

«Με το που τον είδε να μπαίνει στο καμαρίνι, σάστισε. Δεν του ήταν άγνωστος. Ήξερε πως διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με συνάδερφό του και με το που τον είδε σχολίασε την τύχη εκείνης, που χαιρόταν έναν τέτοιο άντρα. Θέλοντας μάλιστα να σπάσει αμέσως τον πάγο ανάμεσα τους, τον ρώτησε τι κάνει η φίλη του και που θα βρίσκεται το χειμώνα. Όταν αυτός τον ενημέρωσε πως χώρισαν, τον κοίταξε με νόημα και του είπε πως αυτή χάνει, κλείνοντας μου το μάτι…».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...