Εκτός εαυτού με φωτογράφο ο Colin Farrell

Ποιος είδε τον διάσημο Ιρλανδό ηθοποιό, Colin Farrell, και δεν τον φοβήθηκε κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Triage, στο Τορόντο του Καναδά, όταν ένας από τους δεκάδες φωτογράφους που στριμώχνονταν για μια φωτογραφία του προέτρεψε την αδερφή του ηθοποιού, Claudine, η οποία τον συνόδευε, να σταθεί έξω από το κόκκινο χαλί, για να τραβήξει τον Farrell μια καθαρή φωτογραφία. Ο 33χρονος ηθοποιός αρνήθηκε να επιτρέψει να τραβήξουν παράμερα την αδερφή του, και μάλιστα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον φωτογράφο Joe Alvarez διαπληκτιζόμενος μαζί του πριν αποχωρήσει.

γτυω77τφθ
Η αδερφή του Colin Farrell, Claudine
Ο Alvarez δήλωσε σχετικά: «Οι διάσημοι έχουν πάντα γύρω τους πολλούς συνοδούς, άτομα δημοσίων σχέσεων και άλλους με τις συζύγους τους, ώστε δεν υπάρχει αρκετός χώρος για μια φωτογραφία. Εγώ απλά ζήτησα ευγενικά να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι από το κόκκινο χαλί». Και συνέχισε: «Αυτός (ο Colin Farrell) το πήρε προσωπικά και μου είπε να μην ξαναμιλήσω με αυτόν τον τρόπο στην αδερφή του ποτέ ξανά». Η ταινία Triage πραγματεύεται τις ψυχολογικές επιπτώσεις του πολέμου σε έναν φωτορεπόρτερ, και ο 33χρονος ηθοποιός είχε την ευκαιρία να μάθει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Ο ίδιος, όμως, είπε ότι το συμβάν στο κόκκινο χαλί δεν άλλαξε την άποψή του για τους φωτορεπόρτερ της showbiz, τους οποίους ξεχώρισε από τους άλλους: «Είναι εντελώς διαφορετικοί. Ούτε καν συγκρίνονται. Η σύγκριση αυτή είναι επικίνδυνη υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...