ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ BLOGGER KOTOGYRO!!!

Μπράβο στα μπατσόνια που συνέλαβαν τον "μέγιστο κακοποιό"... Σταύρο Μαρίνη!

Μετά μεγίστης εκπλήξεως πληροφορήθηκα πως ο καλός συνάδελφος Σταύρος Μαρίνης (δημοσιογράφος) αναγκάστηκε να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου γιατί πολύ απλά έκανε το καθήκον του ως μάχιμος δημοσιογράφος και ρεπόρτερ.

Μπορεί η πολιτικές μας πεποιθήσεις να μην ταυτίζονται όμως η αντιμετώπιση που είχε ο Σταύρος από τα κομπλεξικά στρουμφάκια της Αστυνομίας επειδή απλά εξέφρασε την άποψή του και θέλησε να φέρει στο φως της δημοσιότητας μία από τις εκατοντάδες παρατυπίες που διαπράττονται καθημερινά από τους ανθρώπους του… Νόμου, ήταν άθλια!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Σταύρος σταμάτησε σε μπλόκο της τροχαίας για τον κλασικό έλεγχο ζώνης και τα σχετικά. Ως φιλαλήθης άνθρωπος παραδέχτηκε πως δεν φορούσε ζώνη και περίμενε παραλάβει την κλήση του. Όμως, λίγα μέτρα πιο δίπλα μία γυναίκα ωρυόταν πως δεν οδηγούσε μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο και η κλήση που καλούνταν να υπογράψει ήταν άδικη.

Μην τα πολυλογώ παρενέβη ο κ. Μαρίνης και του φόρεσαν χειροπέδες επειδή ανέφερε την ιδιότητά του (δημοσιογράφος) και έδωσε την προσωπική του κάρτα στην δεσποινίδα σε περίπτωση που θα ήθελε να το καταγγείλει.

Τη στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές ο «κατηγορούμενος» βρίσκεται στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ως άλλος… Πάσαρης. Με χειροπέδες και τα τοιαύτα. Το χειρότερο είναι πως δεν είναι απλά ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη ΜΙΑ φορά. Είναι κάτι που συμβαίνει KAT'EΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ απλά σπανίως βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

Αυτό εγώ το λέω ΕΜΠΑΘΕΙΑ, ΦΟΒΟ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Εμπάθεια και φόβο από και προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και ανικανότητα γιατί ορισμένοι εξ αυτών (όχι όλοι)δεν έχουν τα… μέσα να συλλάβουν ληστές και κακοποιούς και κάνουν επίδειξη δύναμης-ισχύος σε απλούς πολίτες.

Σίγουρα αυτό δεν είναι πανάκεια και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει για άλλους τους Αστυνομικούς. Επειδή και ο γράφων είναι οδηγός και ενεργός πολίτης έχει τύχει πολλές φορές σε περιστατικά. Είτε σε πορείες είτε σε μπλόκα είτε οπουδήποτε αλλού. Και ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι οι «μπάτσοι» και τι ρόλο βαράνε γενικά.

Υ.Γ.: Όπως είπα και πριν μπορεί να διαφέρουμε στις πολιτικές μας τοποθετήσεις αλλά η συμπεριφορά του προς τους Αστυνομικούς (απολύτως νορμάλ) και η επιθυμία του να μην αποσιωπήσει το θέμα και να μην την κάνει αλά γαλλικά τον καθιστά πιο αριστερό από τους αριστερούς. Άντε να μαθαίνουν μερικοί αριστεροί του καναπέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...